trešdiena, 2009. gada 26. augusts

MFD Veselības centrā konsultācijas sniedz asinsvadu ķirurgs

2009. gada 20. augusts – MFD Veselības centrā, Rušonu ielā 15, Rīgā ir iespējams saņemt augsti kvalificēta asinsvadu ķirurga konsultācijas.

Asinsvadu ķirurģija nodarbojas ar aterosklerotisko okludējošo apakšējo ekstrimitāšu saslimšanu, miega artēriju, krūšu un vēdera asinsvadu aneirismu, vazorenālās hipertensijas, asinsvadu trombozes un emboliju, diabētisko angiopātiju u.c. asinsvadu saslimšanu diagnostiku un ārstēšanu.

Ņemot vērā dažādu sirds un asinsvadu slimību plašo izplatību, kas var radīt invaliditāti un palielināt mirstības risku, asinsvadu ķirurgs konsultē pacientus ar dažādām asinsvadu patoloģijām, nodrošinot to agrīnu diagnostiku, ārstēšanu un profilaksi.

Artēriju un vēnu slimības nereti ir pamatā citu orgānu sistēmu patoloģiju attīstībai. Savlaicīga šo slimību profilakse, precīza diagnostika un ārstēšana spēj ievērojami uzlabot pacientu dzīves kvalitāti, samazinot trombozes, trofisko ādas bojājumu un gangrēnas risku, kas gala rezultātā varētu novest līdz ekstremitāšu amputācijai.

Pacientus konsultē sertificēts asinsvadu ķirurgs Jānis Rozentāls.

Nepieciešamības gadījumā pacientiem tiek nozīmēti papildu izmeklējumi, piemēram, doplerogrāfija u.c. izmeklējumi, ko iespējams veikt MFD Veselības centra Radioloģijas nodaļā, kas ir aprīkota ar mūsdienīgākajām diagnostikas iekārtām.

Ir noslēgti līgumi ar apdrošināšanas kompānijām.
Pieraksts uz asinsvadu ķirurga konsultāciju pa tālruni 67 13 13 13.

Papildus informācija par MFD veselības grupas medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru