svētdiena, 2009. gada 2. augusts

MFD turpina attīstīt vizuālās diagnostikas iespējas Rīgā

2009. gada 30. jūlijs - MFD veselības grupa, turpinot paplašināt vizuālās un funkcionālās diagnostikas pakalpojumu pieejamību Rīgā, iegādājusies trīs jaunas augstākās klases ultrasonogrāfijas iekārtas Philips HD15, investīciju summai pārsniedzot Ls 200 000.

Ar augstas izšķirtspējas ultrasonogrāfijas iekārtām Philips HD15 var veikt ļoti kvalitatīvus izmeklējumus dažāda profila medicīnas nozarēs - sākot ar kardioloģiju, asinsvadu un radioloģijas izmeklējumiem un beidzot ar ginekoloģiju un akušēriju. Izmantojot jaunās iekārtas, iegūst izmeklējumus ar lielisku attēla kvalitāti, saīsinot izmeklējuma laiku, ko pacientam jāpavada nekustīgi guļot, jo jaunās iekārtas tehniskais nodrošinājums sniedz iespēju izmeklējumu veikt precīzi, ātrākā laika posmā, t.s. pacientiem ar grūti diagnosticējamām patoloģijām.

Veicot profilaktisko apskati ar Philips HD 15 ultrasonogrāfiem vismaz vienu reizi gadā, pacients varēs būt drošs, ka viņa veselību neapdraud kāda slēpti noritoša slimība, kas var būt gan infekcija, gan audzējs, jo saslimšanas tiks diagnosticētas to sākotnējā stadijā.

Jaunās HD 15 iekārtas tiks uzstādītas Rīgā MFD doktorātā „Mežciems”, Sergeja Eizenšteina ielā 23 un Veselības centrā, Firsa Sadovņikova ielā 20, Rīgā, MFD vizuālajā un funkcionālajā diagnostikas nodaļā, tādejādi paplašinot MFD veselības grupas sniegto pakalpojumu pieejamību pilsētā.

MFD veselības centrs Rīgā, Rušonu ielā 15, piedāvā vienas no plašākajām ārstniecības un diagnostikas iespējām, kur pacients vienuviet var veikt profilaktiskās pārbaudes, vizuālo un funkcionālo diagnostiku, kā arī saņemt konsultācijas un ārstēšanu. Vizuālās un funkcionālās diagnostikas klāstā ietilpst datortomogrāfijas izmeklējumi (tajā skaitā virtuālā kolonoskopija, koronarogrāfija, angiogrāfija), mammogrāfija, rentgenoloģiskie izmeklējumi un rentgenoskopijas (kuņģim un zarnām), urogrāfija, magnētiskās rezonanses izmeklējumi, ultrasonogrāfija; doplerogrāfija, ehokardiogrāfija, gastroskopija, encefalogrāfija, elektrokardiogrāfija un citi izmeklējumi.

MFD izmanto elektronisko arhīvu (PACS), kurā glabājas visi veiktie izmeklējumi, un kuri ir pieejami kā ārstiem, tā pacientiem arī vairākus gadus pēc izmeklējuma veikšanas. Turklāt visu izmeklējumu uzņēmumus var ierakstīt kompaktdiskā (CD), kuru ir ērti glabāt vai nogādāt jebkurā medicīnas iestādē.

Pakalpojumi ir pieejami kā valsts apmaksātie pakalpojumi (ar ģimenes ārsta nosūtījumu) un par maksu. MFD ir noslēgti līgumi ar apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija par MFD diagnostikas iespējām un sagatavošanos izmeklējumam Internetā - www.mfd.lv. Pieraksts uz izmeklējumiem pa tālruni 67 13 13 13.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru