svētdiena, 2011. gada 13. marts

MFD Veselības grupa piedāvā 50% atlaidi datortomogrāfijas izmeklējumiem

2011. gada 7. februāris - MFD Diagnostika veselības centrā F.Sadovņikova ielā 20, Rīgā, piedāvā datortomogrāfijas izmeklējumus par īpaši zemu akcijas cenu.

Digitāls datortomogrāfijas izmeklējums ir precīza un mūsdienīga diagnostikas metode, kas ļauj ārstam ieraudzīt cilvēka iekšējo orgānu pat vissīkākās anatomiskās struktūras 3 dimensiju skatījumā. Iegūtais uzņēmums atšķirībā no klasiskā rentgena attēla, kur ar rentgena staru palīdzību tiek iegūta tikai orgānu ēna, ļauj ļoti precīzi izvērtēt izmeklējamā orgāna topogrāfiju. Ar datortomogrāfijas izmeklējuma metodi ir iespējams diagnosticēt sīkus veidojumus tā sākotnējā stadijā, līdz ar to ārstēšanās process var sākties jau tad, kad slimība vēl ir viegli ārstējama.

Lai veicinātu datortomogrāfijas izmeklējumu pieejamību, MFD Diagnostika Veselības centrā F. Sadovņikova ielā 20, Rīgā, piedāvā īpaši zemu akcijas cenu visiem iedzīvotājiem. Akcijas ietvaros jebkurš interesents datortomogrāfijas izmeklējumu var saņemt ar ievērojamu atlaidi, par pakalpojumu samaksājot tikai Ls 25,00. Standarta izmeklējuma cena ir Ls 50,00.

Pakalpojuma cenā ietilpst datortomogrāfijas izmeklējums un ārsta radiologa slēdziens. Atsevišķiem izmeklējumiem var būt nepieciešama kontrastvielas ievade. Šajā gadījumā pacientam jāpiemaksā par kontrastvielu un tās ievadi pēc MFD Veselības grupas apstiprinātā cenrāža.

Akcijas norises laiks: no 2011. gada 1. februāra līdz 2011. gada 31. martam.

Sīkāka informācija un pieraksts pa tālruni 67131313.

Papildus informācija par MFD Veselības grupas pakalpojumiem Internetā: www.mfd.lv




--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru