svētdiena, 2011. gada 13. marts

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedalās cīņā pret plaušu vēzi un piedāvā pārbaudi par ievērojami samazinātu cenu

2011. gada 4. februārī – Šodien visā pasaulē tiek atzīmēta Pasaules Pretvēža diena, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību cīņai ar ļaundabīgo audzēju. Viens no galvenajiem vadmotīviem cīņai pret vēzi ir profilaktiskie pasākumi, kā arī agrīna diagnostika. Iesaistoties cīņā pret arvien pieaugošo iedzīvotāju saslimstību ar plaušu vēzi, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” aicina iedzīvotājus veikt savlaicīgu plaušu stāvokļa diagnostiku par pazeminātām cenām. MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā īpašu plaušu stāvokļa diagnostikas un novērtējuma pakalpojumu komplektu.

Datortomogrāfija atšķirībā no parastās plaušu rentgenogrammas, ir viens no precīzākajiem izmeklējumu veidiem ar ko var diagnosticēt plaušu vēzi tā sākotnējā (I vai II) stadijā, kad audzēja izmēri nepārsniedz 0.5 cm. Atšķirībā no parastā datortomogrāfijas izmeklējuma, Low Dose CT izmeklējuma gadījumā pacients saņem 10 reizes mazāku starojumu, kas apvienojumā ar CAD (ļaundabīgu audzēju datormeklēšanas sistēma), sniedz ārstam plašu un izsmeļošu informāciju par plaušu stāvokli.

Pakalpojuma komplektā ietilpst:

zemas rentgenstaru slodzes plaušu izmeklējums ar datortomogrāfu (CT),

CAD (ļaundabīgu audzēju datormeklēšanas sistēma) pielietošana,

eksperta – radiologa slēdziens par plaušu stāvokli,

ārējās elpošanas funkciju pārbaude,

CD disks ar digitāliem plaušu izmeklējuma uzņēmumiem un 3D rekonstrukcijām,

ārsta pneimonologa konsultācija pēc visu pārbaužu rezultātu saņemšanas.

Visu sešu pakalpojumu komplekts iedzīvotājiem tiek piedāvāts par akcijas cenu Ls 34.00 (parastā cena pakalpojumu kopumam sastāda Ls 92.00).

MFD aicina visus Latvijas iedzīvotājus un it īpaši smēķētājus izmantot šo iespēju un veikt savlaicīgu plaušu stāvokļa diagnostiku, jo plaušu vēzis diagnosticēts I un II stadijā ir ārstējams.

Pieraksts pa tālruni 67 13 13 16.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv




--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru