svētdiena, 2011. gada 13. marts

MFD Veselības centrs „Dziedniecība” piedāvā bērnu endokrinologa konsultācijas

2011. gada 04. martā – MFD Veselības centrs „Dziedniecība”, Rīgā, Rušonu ielā 15, paplašinot sniegto pakalpojumu klāstu, piedāvā bērnu endokrinologa konsultācijas.

Pēdējos gados visā pasaulē ir vērojams endokrinoloģisko saslimšanu pieaugums bērniem, no kurām izplatītākās ir cukura diabēts, vairogdziedzera saslimšanas, aptaukošanās un augšanas traucējumi u.c.

Kā vienu no endokrinoloģisko saslimšanu „līderiem” var minēt cukura diabētu. Visbiežākās cukura diabēta pazīmes ir nogurums bez redzama iemesla, neizskaidrojams svara zudums, slāpes, bieža urinācija, redzes pasliktināšanās, tirpšanas sajūta, lēna brūču dzīšana un strutojošas infekcijas. Tāpēc pamanot bērnam kādas no šīm pazīmēm, nepieciešama bērnu endokrinologa konsultācija, attiecīga diagnostika un nepieciešamās ārstēšanas noteikšana, jo bērnu endokrinoloģisko saslimšanu struktūra ievērojami atšķiras no pieaugušo endokrinoloģiskajām saslimšanām.

Viens no galvenajiem mērķiem cukura diabēta ārstēšanā ir iemācīt bērnam veiksmīgi sadzīvot ar slimību, lai savu vienaudžu vidū nejustos atšķirīgs. MFD Veselības centrs „Dziedniecība” ir pieaicinājis savā pulkā pieredzējušu bērnu endokrinoloģi Ināru Kirillovu, kura ir specializējusies arī pediatrijā un sniegs valsts apmaksātus bērnu endokrinologa pakalpojumus, kas nodrošinās iespēju mazajiem pacientiem saņemt kvalitatīvu un savlaicīgu konsultāciju.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni - 67131313.

Informāciju par sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem un diagnostikas iespējām var atrast - http://www.mfd.lv



--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru