svētdiena, 2011. gada 13. marts

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā masāžu bērniem

2011. gada 23. februārī – MFD Veselības centrs „Pārdaugava”, Rīgā, Vienības gatvē 109, turpinot paplašināt sniegto pakalpojumu klāstu bērnu ārstniecībā un rehabilitācijā, piedāvā jaunu pakalpojumu - ārstniecisko masāžu bērniem.

Masāža ir viens no efektīvākajiem veidiem kā labvēlīgi ietekmēt bērna attīstību. Tā veicina kustību iemaņu pilnveidošanos, kā arī, veicot regulāru ārstnieciskās masāžas kursu, ir viegli pamanīt un savlaicīgi novērst iespējamās novirzes nervu un kaulu-muskuļu sistēmās, kas ar laiku varētu radīt nopietnas saslimšanas. Mazi bērni vairāk reaģē uz ārstēšanu ar masāžas palīdzību, jo viņu ādas virsmas un ķermeņa masas attiecība ir ievērojami lielāka, nekā pieaugušajiem.

Masāža labvēlīgi ietekmē visas cilvēka funkcionālās sistēmas, tādēļ ir svarīgi, cik pareizi un profesionāli masāža tiek veikta. MFD Veselības centrs „Pārdaugava” ir pieaicinājis savā pulkā pieredzējušu, sertificētu masieri Normundu Griezni, kurš ir ne tikai specializējies pieaugušo masāžā, bet piedāvā arī īpašu masāžu tieši mazuļiem.

Papildus bērnu masāžai, MFD Veselības centrā „Pārdaugava” tiek piedāvāta arī fizioterapija bērniem un vingrošana pēc Bobata metodes, ko veic bērnu fizioterapeite Baiba Kraukle.

Pieaugušajiem tiek piedāvātas Slinga terapijas un fizioterapijas nodarbības sertificētas fizioterapeites Ritas Gaveikas vadībā.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni - 67131316.

Informāciju par MFD Veselības centru "Pārdaugava" var atrast - http://www.mfd-pardaugava.lv




--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru