svētdiena, 2011. gada 13. marts

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedalās „Ēnu dienā”

2011. gada 14. februārī – MFD Veselības centra „Pārdaugava” vadošās personas iesaistīsies un piedalīsies profesionāli izglītojošā pasākumā skolēniem – „Ēnu diena”, ko organizē Junior Achievement - Latvija sadarbībā ar SEB banku.

„Ēnu diena” Latvijā tiek rīkota jau vienpadsmito gadu pēc kārtas, taču MFD Veselības centrs „Pārdaugava” tajā piedalīsies pirmo reizi.

2011. gada 16. februārī, divi Latvijas skolēni, kuru kandidatūras jau ir apstiprinātas, „ēnos” iestādes direktori Kristīni Timmu un galveno ārsti Vitu Švarcbergu. MFD Veselības centra „Pārdaugava” galvenā ārste Vita Švarcberga komentē uzņēmuma vēlmi piedalīties pasākumā: „Uzzinot par šo iespēju, uzreiz nolēmām, ka piedalīsimies. Esam jauna, progresīva medicīnas iestāde, kurai ir ko parādīt un ar ko lepoties”.

„Ēnu dienas” ietvaros, 5 stundu garumā, skolēniem būs iespēja novērot uzņēmuma ikdienā notiekošos procesus, pamanot un novērtējot sev interesējošās lietas.

„Stājoties vidusskolā un īpaši augstskolā, ir jāapzinās nākotne. „Ēnojot” savas interesējošās profesijas un jomas pārstāvi, rodas iespēja saprast, cik īsta ir vēlme strādāt šajā nozarē. Tā ir „laika mašīna”, kas ļauj ieraudzīt to, ko var sasniegt ja ļoti censties. Šī iespēja var kļūt par spēcīgu motivātoru profesijas apguvē, vai tieši otrādi, ļaut saprast, ka īstā vieta ir citur. Abi rezultāti ir pozitīvi, jo pēdējais vairākumā gadījumu diemžēl tiek apzināts krietni vēlāk”, - par projekta „Ēnu diena” būtību saka Kristīne Timma.

„Ēnu dienu” skolēniem MFD Veselības centrā „Pārdaugava” būs iespēja uzzināt gan par veselības aprūpes sistēmas būtību, galvenajiem uzdevumiem, priekšrocībām un trūkumiem, gan par vadītāja pienākumiem un atbildības līmeni. Praksē iepazīties un redzēt, ko nozīmē pieņemt lēmumus, noteikt prioritātes un strādāt ar cilvēkiem dinamiskā vidē vienā no Latvijas vadošajām medicīnas iestādēm.

http://www.mfd-pardaugava.lv



--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru