ceturtdiena, 2012. gada 29. marts

Veselības centrā „Možums-1” pieņemšanu uzsāk sertificēta geštaltpraktiķe

Veselības centrs „Možums-1” (Rīga, Bruņinieku iela 8) piedāvā psihoterapeites, sertificētas geštaltpraktiķes Liānas Upenieces konsultācijas.

Geštaltterapija ir viens no psihoterapijas novirzieniem, kas palīdz cilvēkiem risināt attiecību problēmas. Tās mērķis ir palīdzēt pārvarēt psiholoģisko traumu sekas, atjaunot cilvēka reālo un sociālo ķermeni, veicināt personības izaugsmi un briedumu, balstoties uz sajūtām, domām, jūtām, emocijām, ar kuru palīdzību ir iespējams izprast cilvēka iekšējo pasauli, atrast resursus līdzsvara atgūšanai. Geštaltterapijā specifiskā veidā saistītas verbālas un praktiskas metodes, izmantojot valodas, jūtu, iztēles, fantāzijas, radošās spējas, kustības, ķermeni, mākslas un smilšu terapiju.

Veselības centra „Možums-1” psihoterapeitei, geštaltpraktiķei Liānai Upeniecei ir ilggadēja profesionālā pieredze. Speciāliste ir ieguvusi psiholoģijas maģistra grādu Latvijas Universitātē, kā arī Rīgas Geštalta institūta geštaltpraktiķes sertifikātu. Liāna Upeniece ir Latvijas Geštalta terapijas asociācijas biedre.

Psihoterapeite, geštaltpraktiķe Liāna Upeniece palīdz atrisināt eksistenciālas problēmas - vecuma, brieduma krīzes, dzīvesprieka zudums, sarežģītas dzīves situācijas, šķiršanās, zaudējumi, vientulība, dzīves jēgas zudums, depresija un neticība saviem spēkiem, grūtības attiecībās ar draugiem, ģimenē, konflikti, nozīmīgu attiecību, ideālu zudums, emocionāla un fiziska vardarbība u.c.

Speciāliste kopā ar klientu izanalizē viņa aktuālo problēmu, izzinot un izdzīvojot psiholoģiska rakstura nemieru, psihosomatiskus traucējumus (fiziskus simptomus bez skaidra organiska iemesla).

Konsultācijas tiek sniegtas pieaugušajiem, pusaudžiem, bērniem, ģimenēm, pāriem.

Vienas konsultācijas cena ir Ls 10.00.

Pieraksts uz konsultāciju pa tālruni 67273435.

Papildus informācija par Veselības centra „Možums-1” medicīnas pakalpojumiem Internetā - www.mozums1.lv


MFD Veselības grupa sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru