otrdiena, 2012. gada 6. marts

Atvērts jauns veselības centrs Rīgā – MFD Veselības centrs „Iļģuciems”

Šā gada 6. martā Rīgā, Buļļu ielā 9 darbu uzsāk jaunais MFD Veselības centrs „Iļģuciems”. Centrs izvietots restaurētā ēkā, četros stāvos, 1500 m² platībā, nodrošinot daudzveidīgas ārstniecības un diagnostikas iespējas. Veselības centrā paredzēts mūsdienīgs dienas stacionārs.

2012. gada 6. martā darbu uzsāk jauns veselības centrs - MFD Veselības centrs „Iļģuciems”, kas sniedz papildus iespēju izvēlēties kvalitatīvu veselības aprūpi Rīgā.

MFD Veselības centrs „Iļģuciems” piedāvā Iļģuciema un apkārtnes rajonu iedzīvotājiem augstas kvalitātes medicīniskos pakalpojumus, plašu veselības aprūpes pakalpojumu klāstu, izcilu servisu un pieņemamas cenas.

MFD Veselības centrs „Iļģuciems”, kurš ietilpst MFD Veselības grupas sastāvā, ir viens no modernākajiem veselības centriem Latvijā, kas sniedz plašu pakalpojumu klāstu, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas medicīnas nozarē. Pateicoties dienas stacionāra un daudzveidīgu diagnostisko pakalpojumu pieejamībai, MFD Veselības centrs „Iļģuciems” nepārprotami ir uzskatāms par vienu no lielākajiem privātajiem ambulatorās veselības aprūpes centriem Latvijā.

MFD Veselības centrs „Iļģuciems” piedāvā īpaši kvalitatīvas un daudzveidīgas funkcionālās, vizuālās un laboratoriskās diagnostikas iespējas. Centra ārsti, pieredzējuši augsta līmeņa profesionāļi, rūpējas par ikviena pacienta veselību, nodrošinot profesionālu pieeju katram pacientam.

Centrs ir izvietots restaurētā ēkā 1500 m² lielā platībā, kurā ir ieviesti jaunākie mūsdienu risinājumi medicīnā. Telpu funkcionalitāte ir plānota, ņemot vērā visprasīgākā pacienta vēlmes, panākot ideālu vidi mūsdienu veselības aprūpei.
M
FD Veselības centrs „Iļģuciems” atrodas Rīgas mikrorajonā Iļģuciems, Buļļu ielā 9. Tas ir ērti pieejams gan braucot ar sabiedrisko transportu, gan ar automašīnu. Veselības centrā katrs izjutīs komfortu un rūpes par sevi.

MFD Veselības centrs „Iļģuciems” strādā darba dienās: 8:00 – 20:00, sestdienās: 9:00 – 15:00, svētdienās: brīvs.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Iļģuciems” pakalpojumiem un cenām - Internetā: www.mfd-ilguciems.lv, vai pa tālruni 67 13 13 11.

Sekot MFD jaunumiem var arī sociālajos tīklos:
Twitter: twitter.com/mfdlv
Facebook: facebook.com/mfd.lv
Draugiem: draugiem.lv/mfd


MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru