trešdiena, 2012. gada 7. marts

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedalās kampaņā "Uzslavē labu servisu!"

Piedaloties kampaņā „Uzslavē labu servisu!”, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” (Vienības gatvē 109, Rīgā) cīnīsies par vietu Latvijas uzslavētāko uzņēmumu vidū.

Kampaņas "Uzslavē labu servisu!" būtība ir novērtēt pozitīvo apkārt un uzslavēt labu apkalpošanu - uzņēmumu, apkalpošanas vietu vai darbinieku.

Kampaņu veido divas vienlīdz būtiskas sadaļas – sabiedrības uzslavas, kas tiek izteiktas visu marta mēnesi par uzņēmumu, kas snieguši izcilu klientu servisu, un uzņēmumu klientu servisa novērtējums, ko veic klientu servisa uzlabošanas uzņēmums „Dive Latvija”.

„Piedāvājot pieņemamas cenas augstas kvalitātes veselības aprūpes pakalpojumiem, MFD Veselības centrā „Pārdaugava” tiek nodrošināts arī izcils klientu serviss. Tas ir mūsu trumpis. Dalība kampaņā "Uzslavē labu servisu!" sniegs mums iespēju saņemt atgriezenisko saiti no mūsu klientiem, tādējādi rosinot kļūt par vēl labākiem veselības aprūpes pakalpojuma sniedzējiem,” - skaidro centra vadītāja Kristīne Ozoliņa.

Visu marta mēnesi MFD Veselības centru „Pārdaugava” ir iespējams uzslavēt sekojoši:
•aizpildot formu http://uzslava.labsserviss.lv/mājas lapā;
•zvanot uz informatīvo tālrunu 1188;
•aizpildot anketu MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā.

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” pamatā sniedz ambulatoros veselības pakalpojumus, īpašu uzmanību veltot saslimšanu profilaksei un to agrīnai diagnostikai. Centra ārsti, pieredzējuši augsta līmeņa profesionāļi, rūpējas par pacientu un viņu ģimenes locekļu veselību. Plaša spektra augsti kvalificēti speciālisti nodrošina detalizētu pieeju katra pacienta veselībai.

Informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv, un zvanot pa tālruni 67 13 13 16.

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divsimts tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru