svētdiena, 2011. gada 16. janvāris

MFD Veselības grupa paplašina darbību sociālajos tīklos

2011. gada 14. janvāris – Aktuālā informācija par MFD Veselības grupā notiekošo ir pieejama portālā Facebook.com, kā arī papildus latviešu versijai, angļu un krievu valodās portālā Twitter.com.

MFD Veselības grupa ir viens no pirmajiem Latvijas medicīnas uzņēmumiem, kurš no 2009. gada ir pieejams sekošanai blogos un sociālajos tīklos. Šobrīd 12 sociālo platformu piekritēji var pievienoties kompānijas virtuālajai dzīvei.

Vairākas reizes nedēļā MFD Veselības grupas profilos tiek atspoguļotas uzņēmuma, kā arī medicīnas nozares oficiālās un neoficiālās jaunākās ziņas. Ir iespēja uzzināt likumdošanas jaunumus un interesantus notikumus, kā arī pašu aktuālāko par uzņēmuma ārstiem, pakalpojumiem un atlaidēm.

Facebook.com: http://www.facebook.com/mfd.lv - sekotāju grupai ir pieejama aktuāla informācija angļu valodā.


Twitter.com portāla dalībnieki var sekot 140 zīmju īsajiem jaunumiem trijās valodās: latviešu - http://twitter.com/mfdlv , krievu - http://twitter.com/mfdlv_ru un angļu valodās - http://twitter.com/mfdlv_en.


Blogs.lv lietotāji lasa MFD Veselības grupas ziņas šeit: http://mfdlv.blogs.lv/.


Pasaules slavenā blogu portāla Wordpress.com piekritēji tiek aicināti piebiedroties: http://mfdlv.wordpress.com/.


MFD Veselības grupas svaigākā informācija Blogger.com emuāru vietnē: http://mfdlv.blogspot.com/.


Tīmekļa žurnāls Blogiem.lv piedāvā uzņēmuma jaunāko notikumu pārskatu: http://mfd.blogiem.lv/.


Myspace.com sociālajā tīklā informācija par MFD angļu valodā - http://www.myspace.com/mfdlv.


Kompānijas Google saziņu Interneta portālā Orkut.com: http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=7777185301991582579.


Sociālajā tīklā Hi5.com ziņas par MFD Veselības grupu angļu valodā: http://mfd-healthcare.hi5.com.


Krievijas Interneta populārākajā blogā Livejournal.com jaunākā informācija krievu valodā: http://mfdlv.livejournal.com/.


Kā arī ziņas krievu valodā ir pieejamas Mail.ru tīmekļa žurnālā: http://blogs.mail.ru/mail/mfdlv/.


Sociālajā bilžu portālā Flickr.com visiem interesentiem ir pieejamas filiāļu fotogrāfijas, kā arī attēli no dažādiem pasākumiem: http://www.flickr.com/photos/mfdlv/.


Informācija ir paredzēta visiem esošajiem un topošajiem MFD Veselības grupas klientiem, kā arī ārstiem un medicīnā strādājošajiem.

MFD Veselības grupa aicina kļūt par uzņēmuma ziņu pastāvīgu saņēmēju.




MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru