ceturtdiena, 2011. gada 20. janvāris

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” pieņemšanu ir uzsācis asinsvadu ķirurgs

2011. gada 19. janvārī – MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Rīgā, Vienības gatvē 109, ir uzsākusi konsultēt sertificēta asinsvadu ķirurģe Patrīcija Ivanova.

Venoza nepietiekamība, jeb varikozās vēnas tiek novērotas 20% Latvijas iedzīvotāju, lielākoties sievietēm. Izņemot diskomfortu kuru rada kosmētiskais defekts, šī saslimšana ir bīstama ar savu tendenci izplatīties uz veselām vēnām.

Ja ārstēšana netiek uzsākta savlaicīgi, var attīstīties tādas komplikācijas, kā tromboze (asins recekļa veidošanās asinsvados), tromboflebīts (tromboze ar vēnu sieniņu iekaisumu un tromba veidošanos), trofiskās čūlas (veidojas vietās, kur ir venozo asiņu sastrēgumi) un pats bīstamākais – plaušu artērijas trombembolija (plaušu artērijas akūts aizsprostojums ar trombu), kas var novest pie pēkšņa letāla iznākuma.

Varikozu vēnu ārstēšana sākuma stadijā vairākumā gadījumos garantē labu rezultātu. Tāpēc, ja tiek novēroti tādi simptomi, kā smaguma sajūta kājās, kāju tūska, asinsvadu zvaigznītes, paplašinātas vēnas, galvassāpes, reibonis, troksnis ausīs, krampji kājās, sāpes kājās staigājot un jebkādas lokalizācijas asinsizplūdumi, pēc iespējas ātrāk ir nepieciešama asinsvadu ķirurga konsultācija.

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” pieņemšanu ir uzsākusi sertificēta asinsvadu ķirurģe Patrīcija Ivanova. Ārste ir saņēmusi asinsvadu ķirurga grādu Stradiņa universitātē, ir stažējusies Vācijā, Spānijā un Portugālē. Ir Rīgas Medicīnas koledžas lektore un vairāku medicīnas publikāciju līdzautore. Regulāri piedalās kongresos un konferencēs, ir Latvijas asinsvadu ķirurgu, Eiropas asinsvadu ķirurģijas un Eiropas Kardiovaskulārās invazīvās radioloģijas asociācijas biedre.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni - 67131316.

Adrese: Vienības gatve 109 (Ziepniekkalnā), Rīgā.

Informāciju par MFD Veselības centru "Pārdaugava" var atrast - www.mfd-pardaugava.lv






MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru