piektdiena, 2011. gada 7. janvāris

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” darbu ir uzsācis bērnu ķirurgs, traumatologs – ortopēds

2010. gada 30. decembrī – MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā, konsultēt uzsācis Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sertificēts bērnu ķirurgs, traumatologs – ortopēds Uldis Bergmanis.

Gūžu displāzija, jeb iedzimta locītavu deformācija ir viena no nopietnākajām bērnu pataloģijām, kas skar vidēji 2-3 % jaundzimušo. Displāzija ir gūžas locītavas, dažādu pakāpju, attīstības traucējumi, sākot ar nepilnīgi attīstītu gūžas locītavu līdz pat tik nopietnai problēmai kā locītavas izmežģījums. Gūžas displāzijas iedzimtības risks pieaug desmit reizes, ja bērna māte ir vecāka par 40 gadiem, grūtniecības laikā ir bijusi toksikoze, vai arī sievietei pašai ir iedzimta gūžas displāzija. Ja šī slimība tiek atklāta līdz bērna 6 mēnešu vecumam, to var veiksmīgi izārstēt, izmantojot masāžas un ortopēdiskas ierīces. Taču, bērnam augot, ar katru mēnesi iespējas uz labu iznākumu samazinās, radot nepieciešamību pēc operācijas. Pieaug arī hroniskas komplikācijas - deformējošās artrozes risks.

Tāpēc, ja mazulim tiek novēroti tādi simptomi kā atšķirība kāju garumā, gūžu kustīgumā vai ādas kroku asimetrija, ir steidzami nepieciešama traumatologa - ortopēda konsultācija.

Uldis Bergmanis ir sertificēts bērnu ķirurgs, traumatologs – ortopēds, kurš tagad piedāvā konsultācijas arī MFD Veselības centrā „Pārdaugava”. MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, pacientiem ir iespējams saņemt ne tikai konsultācijas un ārstēšanu, bet arī mūsdienīgu diagnostiku.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni - 67131316.

Adrese: Vienības gatve 109 (Ziepniekkalnā), Rīgā.

Informācija par MFD Veselības centru "Pārdaugava" Internetā - www.mfd-pardaugava.lv






MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru