trešdiena, 2010. gada 24. novembris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” aicina grūtnieces uz specializētu vingrošanu

2010. gada 29. oktobrī - MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā vingrošanu grūtniecēm sākot ar 12. grūtniecības nedēļu. Līdz novembra beigām tiek piedāvātas īpašas akcijas cenas.

Kustības ir dzīves pamats, kas ir īpaši svarīgas grūtniecēm, jo tieši kustību aktivitāte veicina bērna pareizu attīstību un sagatavo organismu dzemdībām. Dzemdības ir ļoti intensīvas muskuļu kustības, tāpēc to attīstībai tāpat kā asinsvadu sistēmas sagatavotībai, ir būtiska loma dzemdību procesa veiksmīgā norisē.

Vingrošanas laikā, kas ir nelielas slodzes relaksējošas kustību nodarbības, tiek nostiprināti visi nepieciešamie muskuļi, praktizēti elpošanas vingrinājumi un relaksācijas paņēmieni, kā arī apgūtas dzemdību pozas un pašmasāža. Vingrinājumi palīdz sagatavoties dzemdībām ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski, liek justies veselai un drošai, uzlabo pašsajūtu visas grūtniecības laikā.

Iepriekš konsultējoties ar ārstu, vingrošanu ir iespējams uzsākt no 12. grūtniecības nedēļas un, ja ir laba pašsajūta un vēlēšanās, to var turpināt līdz pat dzemdībām.

Nodarbības nelielās grupās vada Rita Gaveika, MFD Veselības centra „Pārdaugava” sertificēta fizioterapeite, kurai ir pieredze darbā stacionārā. Ir pieejamas kā rīta, tā arī vakara grupas. Līdz novembra beigām darbojas īpaša cena – vienas nodarbības apmeklējums Ls 5.00, abonements mēnesim (8 reizes) - Ls 30.00.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni 67 13 13 16
Adrese: Rīga, Vienības gatve 109 (Ziepniekkalns)
Informācija par MFD Veselības centru „Pārdaugava” - www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru