trešdiena, 2010. gada 24. novembris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā fizioterapijas pakalpojumus bērniem

2010. gada 4. novembrī – MFD Veselības centrā „Pārdaugava” darbu ir uzsākusi sertificēta bērnu fizioterapeite Baiba Kraukle. Ir pieejami dažādi fizioterapijas veidi visa vecuma bērniem.

Mazuļiem jau no piedzimšanas brīža tiek piedāvāta Bobata terapija - metode, kas palīdz veidot un attīstīt bērnam nepieciešamās kustību funkcijas. Bobata terapijas mērķis ir radīt apstākļus, kas būtu visatbilstošākie mazuļa kustību un jušanas spēju attīstībai. Galvenais Bobata koncepcijā ir speciāli piemeklēta terapeitiskā iedarbība, kas ir cieši saistīta ar konkrēta bērna ikdienas dzīves veidu. Bobata terapija ir īpaši rekomendējama bērniem ar paaugstinātu muskuļu tonusu, kā arī tiek rekomendēta profilaktiskos nolūkos.

Vecākiem bērniem, īpaši skolniekiem, kuriem bieži mēdz būt nepareiza stāja MFD Veselības centrā „Pārdaugava” tiek izstrādāts individuāls vingrojumu komplekss stājas korekcijai.

Bobata terapijas un ārstnieciskās vingrošanas nodarbības vada Baiba Kraukle - sertificēta fizioterapeite ar 8 gadu darba pieredzi.

MFD Veselības centra „Pārdaugava” rehabilitācijas pakalpojumu klāstā ir arī bērnu masāža, kas ir efektīvs līdzeklis gan dažādu slimību ārstēšanai, gan profilaksei. Masāža uzlabo asinsriti, normalizē kuņģa-zarnu trakta darbību un miegu, uzlabo elpošanas muskuļu un sirds muskuļu funkcijas u.c.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni 67 13 13 16.

Adrese: Rīga, Vienības gatve 109 (Ziepniekkalns).

Informācija par MFD Veselības centru „Pārdaugava” - www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru