trešdiena, 2010. gada 13. oktobris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” paplašina bērnu speciālistu piedāvājumu

2010. gada 13. oktobris – MFD Veselības centrā „Pārdaugava” darbu ir uzsākuši pieci jauni bērnu veselības aprūpes speciālisti.

Bērnu veselība veidojas no vairākiem faktoriem. Iedzimta uzņēmība pret slimībām, ekoloģija, uztura kvalitāte, emocionālais komforts ģimenē un sabiedrībā. Bet ne mazāk svarīga loma ir medicīnas aprūpes līmenim un pieejamībai.

Akcentējot bērnu veselības primāro lomu, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā jauno augsti kvalificēto ārstu pakalpojumus.

Bērnu neirologs – Ināra Dembovska
Ārste pediatre un neiroloģe ar 20 gadu pieredzi. Latvijas Bērnu neirologu asociācijas un Latvijas Pediatru asociācijas biedre.

Bērnu gastroenterologs - Gunta Zirnīte
Ir gan ārsta - gastroenterologa, gan pedagoģijas maģistra grāds. Rīgas Stradiņa Universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžas docente. Latvijas bērnu gastroenterologu asociācijas un Latvijas Pediatru biedrības locekle.

Dermatovenerologs – Olga Muraško
Rīgas Stradiņa Universitātes medicīnas fakultātes absolvente. Latvijas Dermatologu asociācijas, Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas akadēmijas, Latvijas Dermatoskopijas asociācijas biedre. Praktizējusies Vācijā, Heidelbergas Universitātes Ādas klīnikā.

Bērnu otolaringoloģs (pieņem arī pieaugušos) – Gunta Sumeraga
Iegūts ārsta grāds Latvijas Medicīnas Akadēmijā un pabeigta rezidentūra otorinolaringoloģijā.

Logopēds – Inese Grāvīte
Psihologa un skolotāja-logopēda kvalifikācija. 26 gadu ilga pieredze darbā ar bērniem.

Bērnu ultrasonogrāfiju turpina veikt kopš šī gada jūlija MFD Veselības centrā „Pārdaugava” strādājošais Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sonogrāfijas virsārsts Artūrs Plūme. Ārstam ir 30 gadu profesionālā pieredze, kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības Zviedrijā, Kanādā un Vācija, kā arī vairākas uzstāšanos Eiropas kongresos.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni 67 13 13 16
Adrese: Rīga, Vienības gatve 109 (Ziepniekkalns)

Informācija par MFD Veselības centru „Pārdaugava” - www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru