pirmdiena, 2012. gada 4. jūnijs

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” aicina uz obligātajām veselības pārbaudēm sestdienās

MFD Veselības centra „Pārdaugava” (Vienības gatve 109, Rīga) Arodveselības dienests tagad strādā arī sestdienās.

Strādājošo obligāto veselības pārbaudi ir nepieciešamas veikt: stājoties darba attiecībās, periodiski vienu reizi 1-3 gados, mainoties veselības kaitīgajiem darba vides faktoriem vai īpašajiem apstākļiem, pēc arodslimību ārsta norādījuma, pēc nodarbinātā pieprasījuma un pēc darba devēja iniciatīvas.

Darba devēja pienākums ir nodrošināt obligātās veselības pārbaudes jebkuram darbiniekam, kurš savā darba vietā tiek vai var tikt pakļauts veselībai kaitīgajiem darba vides faktoriem (tas attiecas arī uz darbu ar datoru). Šo noteikumu izpildi kontrolē Valsts darba inspekcija.

MFD Veselības centra „Pārdaugava” arodveselības dienests piedāvā nepilnas stundas laikā veikt obligātās veselības pārbaudes, kā arī noformēt personas medicīnisko grāmatiņu, medicīnisko izziņu autovadītājiem un ieroču nēsāšanas atļaujām.

MFD Veselības centra „Pārdaugava” Arodveselības komisijas darba laiks ir: otrdienās no plkst. 16:00 līdz plkst. 19:00 un trešdienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 14:00. Sākot ar 2. jūniju ārsti pieņems apmeklētājus arī sestdienās no plkst. 12:00 līdz plkst. 15:00. Tas ir īpaši svarīgi strādājošajiem, kuriem nav iespējas uz pārbaudi ierasties darba dienās.

Biroja darba veicējiem obligātā veselības pārbaude, kas ietver acu ārsta konsultāciju, asins analīzi uz klīnisko ainu un arodveselības ārsta slēdzienu, izmaksās Ls 11.00. Medicīniskās izziņas noformēšanas cena autovadītājiem ir Ls 18.00. Pārbaude medicīniskās grāmatiņas noformēšanai Ls 6.00.

Obligātās veselības pārbaudes notiek pēc iepriekšēja pieraksta. MFD Veselības centrā „Pārdaugava” reģistratūras tālrunis 67131316.

Tiek piedāvāta dienesta speciālistu izbraukšana uz darba vietām visā Latvijas teritorijā.

Papildus informācija par MFD Arodveselības dienestu Internetā - www.mfd-ovp.lv vai pa tālruni 67250340.
MFD Veselības grupa sāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru