pirmdiena, 2012. gada 4. jūnijs

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” š.g. 26.maijā piedalīsies „Pārdaugavas svētkos”


MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvās ar veselības aprūpi saistītas aktivitātes „Pārdaugavas svētku” apmeklētājiem, kas Arkādijas parkā norisināsies šo sestdien, 26. maijā.

Jau trešo gadu pēc kārtas Arkādijas parkā notiks „Pārdaugavas svētki” - Pārdaugavas izpilddirekcijas organizētais publiskais pasākums, kura mērķis ir popularizēt Rīgas iedzīvotājiem un viesiem šajā Rīgas pusē esošo kultūras, mākslas, izglītības, sporta un veselības aprūpes iestāžu darbu un kultūrvidi.

Šī gada svētku tēma ir Pārdaugavas torņi, gan tiešajā nozīmē - kā arhitektūras objekti vai mākslas darbi, gan arī pārnestajā - kā virsotnes, uz kurām tiekties.

Pasākuma dalībnieces - MFD Veselības centra „Pārdaugava” darbības stratēģija precīzi atbilst torņa celšanas principam – no stabilas pamatnes uz augstām virsotnēm, kas medicīnas jomā nozīmē - ārstu augstākā profesionalitāte, mūsdienīgākās iekārtas un aprīkojums, plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumi, lielisks serviss un individuāla apkalpošana.

Pasākuma gaitā, no plkst. 12:00 līdz 18:00, speciālajā teltī visiem interesentiem būs iespēja iepazīties ar MFD Veselības centra „Pārdaugava” veselības aprūpes pakalpojumiem, kā arī medicīnisko un administratīvo personālu.

Apmeklētājus uzklausīs un padomus sniegs pediatre Larisa Zaharova, fizioterapeite Inese Roze, MFD Veselības centra „Pārdaugava” galvenā ārste, interniste Vita Švarcberga, MFD Veselības grupas valdes priekšsēdētāja, Natālijas Točiļenko u.c. Piedāvāsim asinsspiediena un cukura līmeņa mērīšanu. Mazajiem apmeklētājiem konsultācijas sniegs rotaļu dakteris Aikāsāp, kurš ārstēs līdzi paņemtās rotaļlietas - plīša zvēriņus un lelles.


MFD Veselības centrs „Pārdaugava” (Vienības gatve 109, Rīga, tālr. 67131316, e-pasts: www.mfd-pardaugava.lv) – privāta ambulatora veselības aprūpes iestāde, kas uzsāka savu darbību 2010. gada februārī, veicot revolūciju privātajā medicīnā Latvijā. Tas ietver sevī līdz šīm nesavienojamas lietas: ārstu augstāko profesionalitāti, mūsdienīgākās iekārtas un aprīkojumu, plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus, lielisku servisu, individuālu apkalpošanu. Centrs izveidots modernā jaunā ēkā 1000 m2 platībā ar ērtu piebraukšanu un bezmaksas automašīnas novietošanas iespējām. MFD Veselības centrs „Pārdaugava” ietilpst MFD Veselības grupas sastāvā, kurai ir liela pieredze kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanā. Sadarbojoties ar rūpīgi izvēlētiem partneriem Latvijā un ārzemēs, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” pilnībā uzņemas rūpes par pacientu veselību, plānojot, organizējot un realizējot pat vissarežģītāko ārstēšanu efektīva rezultāta sasniegšanai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru