trešdiena, 2011. gada 16. marts

MFD Veselības grupa izvieto ziedojumu kastes MFD veselības centros un doktorātos

2011. gada 14. martā – Sākot ar šī gada martu, MFD veselības aprūpes labdarības programmas „Palīdzi” ietvaros ir iespēja veikt ziedojumus, izmantojot arī speciālās ziedojumu kastes, kuras izvietotas MFD filiālēs.

Divarpus gadu laikā labdarības programma „Palīdzi” ir sniegusi iespēju 584 pensionāriem, invalīdiem un bērniem saņemt veselības aprūpes pakalpojumus. Vislielākā ziedojumu daļa tika atvēlēta pacienta iemaksas segšanai, ārstu-speciālistu mājas vizītēm, kā arī laboratoriskajiem un diagnostiskajiem izmeklējumiem. Atbalstu saņēmušo vidējais vecums ir 77 gadi, pārsvarā tie ir maznodrošinātie pensionāri, kuriem medicīniskā palīdzība ir īpaši svarīga.

Līdz šim MFD veselības aprūpes labdarības programmas „Palīdzi” ietvaros bija iespējams ziedot tikai ar bankas pārskaitījumu, bet sākot ar martu ziedojumus var veikt arī ziedojumu kastītēs, kas izvietotas sekojošās MFD filiālēs:

• Aglonas ielā 35/3, Rīgā, MFD doktorātā „Aglonas”;
• Burtnieku ielā 33, Rīgā, Zobārstniecības klīnikā „NovaDent” un Sieviešu veselības centrā „Vita”;
• Firsa Sadovņikova ielā 20, Rīgā, MFD funkcionālās un vizuālās diagnostikas kabinetā;
• Maskavas ielā 297, Rīgā, MFD doktorātā „Maskavas”;
• Rušonu ielā 15, Rīgā: MFD Veselības centrā „Dziedniecība”, MFD Diagnostikā, Zobārstniecības klīnikā „ASTRA dent”, MFD Arodveselības dienestā, MFD Diagnostiskās radioloģijas nodaļā, Aptiekā „Elpa”;
• Sergeja Eizenšteina ielā 23, Rīgā, MFD doktorātā „Mežciems”;
• Stabu ielā 52, Rīgā, Zobārstniecības klīnikā „NovaDent”;
• Vienības gatvē 109, Rīgā, MFD Veselības centrā „Pārdaugava”.

Reizi mēnesī saziedotā nauda tiks ieskaitīta MFD labdarības kontā un izlietota programmas „Palīdzi” ietvaros tāpat, kā ziedojumi, kas tiek veikti ar bankas pārskaitījumu palīdzību.

MFD Veselības grupas administrācija savā vārdā un trūcīgo personu vārdā pateicas visiem, kuri ir gatavi izrādīt līdzcietību un palīdzēt, veicot ziedojumus. Iespējams, ka tieši Jūsu ziedojums izglābs kādam dzīvību!

Ar labdarības programmas detalizētu darbības atskaiti ir iespēja iepazīties speciālajā MFD Labdarības programmas „Palīdzi” mājas lapā: http://help.mfd.lv




--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru