svētdiena, 2011. gada 13. marts

MFD Veselības grupa atkārtoti piedāvā bezmaksas onkologa konsultāciju

2011. gada 15. februāris – ņemot vērā iedzīvotāju lielo interesi, MFD Veselības grupa atkārtoti piedāvā bezmaksas onkologa konsultāciju.

Viens no galvenajiem vadmotīviem cīņai pret vēzi ir profilaktiskie pasākumi, kā arī agrīna diagnostika. Savlaicīgi atklātas un ārstētas pirmsvēža saslimšanas ļauj novērst vēlāku saslimstību ar ļaundabīgajiem audzējiem.

MFD Veselības grupa, atkārtoti iesaistoties un atbalstot februārī atzīmēto Pasaules Pretvēža dienu, š.g. 23. februārī piedāvā saņemt bezmaksas onkologa konsultāciju:

- no plkst. 9.00 līdz 13.00, Veselības centrā F. Sadovņikova ielā 20, Rīgā. Iepriekšējs pieraksts uz onkologa konsultāciju pa tālruni 67131313, vai Veselības centra MFD diagnostikas reģistratūrā 103. kabinetā.

Pasaulē aizvien lielāka uzmanība tiek pievērsta ļaundabīgo audzēju primārajai profilaksei jeb vēža slimības novēršanai, ievērojot veselīgu dzīves veidu. Uzskata, ka tas var pasargāt no ļaundabīgā audzēja aptuveni 30% gadījumu. Cīņā par mirstības samazināšanu no vēža liela nozīme ir arī sekundārajai profilaksei, kad pacientiem, kaut arī nav pilnīgi nekādu slimības pazīmju, regulāri tiek veikti noteikti izmeklējumi ar nolūku atklāt ļaundabīgo audzēju agrīnās stadijās.

MFD Veselības grupa aicina savlaicīgi rūpēties par savu veselību!

Papildus informācija par MFD Veselības grupas medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv un www.mfd-pardaugava.lv




--------------------------------------------------------------------------------

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru