trešdiena, 2010. gada 1. septembris

MFD Veselības grupa atver jaunu datortomogrāfijas kabinetu Rīgā

Datortomogrāfs SIEMENS SOMATOM2010. gada 1. septembris - MFD Veselības grupa, turpinot paplašināt vizuālās un funkcionālās diagnostikas pakalpojumu pieejamību Rīgā, atver jaunu datortomogrāfijas kabinetu veselības centrā Firsa Sadovņikova ielā 20.

Ar iegādāto datortomogrāfu SIEMENS Somatom, MFD Veselības grupa paplašina sniegto diagnostisko izmeklējumu klāstu veselības centrā Firsa Sadovņikova ielā 20. Pakalpojumi ir pieejami par maksu ar ģimenes ārsta, ārsta speciālista norīkojumu vai bez tā.

Lai veicinātu iedzīvotāju iespējas veikt izmeklējumus, MFD Veselības grupa piedāvā ļoti izdevīgas izmeklējumu cenas:

* Standarta izmeklējuma cena: Ls 50;
* Izmeklējuma cena bērniem, pensionāriem un invalīdiem: Ls 25;
* Visiem pārējiem darbojas speciālā atlaižu programma, kas dod iespēju saņemt atlaidi -50% no standarta cenas.

MFD ārsti radiologi izmeklējumu aprakstīšanu veiks attālināti, t.i. izmantojot MFD kopējo sistēmu, kas ļauj saņemt un apstrādāt attēlus neatrodoties blakus datortomogrāfam, bet gan atrodoties MFD diagnostikas centrā – Rušonu ielā 15, kur radiologu darba vietas ir aprīkotas ar modernākajām tehnoloģijām, tajā skaitā iegūtos attēlus ir iespējams apstrādāt ar ļaundabīgo audzēju datormeklēšanas sistēmu CAD, kas ir neatsverams palīgs ārstam radiologam, lai diagnosticētu veidojumus to sākotnējā stadijā.

Šobrīd veselības centrā Firsa Sadovņikova ielā 20, MFD Veselības grupa piedāvā sekojošus diagnostiskos izmeklējumus: rentgenogrāfiju, mammogrāfiju, ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju un ehokardiogrāfiju, kā arī ir atvērti oftalmologa un otolaringologa kabineti. Veselības centrā iespējams saņemt plaša klāsta veselības aprūpes pakalpojumus – ir pieejami ģimenes ārsti, dažādi speciālisti, ķirurģija, laboratorija, alergoloģijas centrs un aptieka.

Pārējos izmeklējumus ir iespējams veikt MFD Veselības centrā „Dziedniecība” Rīgā, Rušonu ielā 15, vai MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Rīgā, Vienības gatvē 109, kuros pieejamas vienas no plašākajām ārstniecības un diagnostikas iespējām kā pieaugušajiem, tā arī bērniem: profilaktiskās pārbaudes, vizuālā un funkcionālā diagnostika, konsultācijas un ārstēšana pie augstas klases ārstiem speciālistiem. MFD Veselības centros „Dziedniecība” un „Pārdaugava” vizuālās un funkcionālās diagnostikas klāstā ietilpst datortomogrāfijas izmeklējumi (tajā skaitā virtuālā kolonoskopija, koronarogrāfija, angiogrāfija), mammogrāfija, rentgenoloģiskie izmeklējumi un rentgenoskopijas (kuņģim un zarnām), urogrāfija, magnētiskās rezonanses izmeklējumi, ultrasonogrāfija; doplerogrāfija, ehokardiogrāfija, gastroskopija, elektroencefalogrāfija, miogrāfija, elektrokardiogrāfija un citi izmeklējumi.

MFD izmanto elektronisko arhīvu, kurā glabājas visi veiktie izmeklējumi, un ir pieejami kā ārstiem, tā pacientiem arī vairākus gadus pēc izmeklējuma veikšanas. Turklāt visu izmeklējumu uzņēmumus var ierakstīt kompaktdiskā (CD), kuru ir ērti glabāt vai nogādāt jebkurā medicīnas iestādē.

Papildus informācija un pieraksts uz izmeklējumiem pa tālruni 67 13 13 13.

http://www.mfd.lv/
http://www.mfd-pardaugava.lv/







MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt http://www.mfd.lv/ vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru