trešdiena, 2010. gada 8. septembris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā datortomogrāfijas izmeklējumus par īpaši zemu cenu

2010. gada 8. septembris - MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā, datortomogrāfijas izmeklējumi bērniem, pensionāriem un invalīdiem ir pieejami par īpaši zemu akcijas cenu.

Datortomogrāfijas izmeklējums ir precīza un mūsdienīga diagnostikas metode, kas ļauj ārstam ieraudzīt cilvēka iekšējo orgānu pat vissīkākās anatomiskās struktūras 3 dimensiju skatījumā. Iegūtais uzņēmums atšķirībā no klasiskā rentgena attēla, kur ar rentgena staru palīdzību tiek iegūta tikai orgānu ēna, ļauj ļoti precīzi izvērtēt izmeklējamā orgāna topogrāfiju: izvietojumu, lielumu, patoloģisko perēkļu raksturu, saistību ar apkārtējiem orgāniem. Šī metode sniedz iespēju ar augstu precizitāti izmeklēt centrālo nervu sistēmu (galvas un muguras smadzenes) un asinsvadu sistēmu, redzes un dzirdes orgānus, deguna blakusdobumus, kaulu un locītavu sistēmu (t.sk. mugurkaulu), krūšu kurvja (plaušas, sirdi, videni) un vēdera dobuma (aknas, liesu, aizkuņģa dziedzeri, kuņģi, zarnas) orgānus, urīnizvadsistēmu (nieres, urīnpūsli, vīriešiem – prostatas dziedzeri) un sievietes reproduktīvās sistēmas orgānus (dzemdi, olnīcas).

Ņemot vērā datortomogrāfijas iekārtu efektivitāti, sarežģītību un, kā rezultātu lielas izmaksas to iegādei, parasti šī diagnostikas metodes izmeklējuma cena ir dārga. Lai veicinātu datortomogrāfijas izmeklējumu pieejamību, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā īpaši zemu akcijas cenu sociāli neaizsargātajiem iedzīvotājiem. Programmas ietvaros invalīdi (visas grupas), bērni (līdz 18 gadu vecumam) un pensionāri, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un atbilstošu statusa apstiprinājuma dokumentu, datortomogrāfijas izmeklējumu var saņemt ar ievērojamu atlaidi, par pakalpojumu samaksājot tikai Ls 20,00. Standarta izmeklējuma cena MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ir Ls 49,00.

Pakalpojuma cenā ietilpst datortomogrāfijas izmeklējums, ārsta radiologa slēdziens un digitālā formātā saglabāti izmeklējuma uzņēmumi (CD). Atsevišķiem izmeklējumiem nepieciešama kontrastvielas ievade. Šajā gadījumā pacientam jāpiemaksā par kontrastvielu un tās ievadi pēc MFD Veselības centra „Pārdaugava” apstiprinātā cenrāža.

Akcijas norises laiks: no 2010. gada 1. septembra līdz 2010. gada 31. oktobrim.

Sīkāka informācija un pieraksts pa tālruni 67131316.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” pakalpojumiem Internetā: www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru