otrdiena, 2010. gada 21. septembris

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” atvērts jauns MFD Kardiocentrs

2010. gada 20. septembrī – MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā, darbu ir uzsācis jaunais MFD Kardiocentrs.

Sirds un asinsvadu sistēmas slimības ir pats izplatītākais mirstības cēlonis gan Latvijā, gan arī Eiropā kopumā. Diemžēl sirds un asinsvadus saslimšanas parādās arvien jaunākiem pacientiem, pēc statistikas datiem vidēji no 36 gadu vecuma. Galvenie iemesli tam ir paaugstināts asinsspiediens, kas Latvijā skar 52,8 % vīriešu un 41,8% sieviešu, palielināta ķermeņa masa un holesterīna līmenis, kā arī smēķēšana, mazkustīgs dzīvesveids, nepilnvērtīgs uzturs un stresa situācijas.

Šo slimību profilaksē svarīga loma ir ne tikai veselīgam dzīvesveidam, bet arī regulārai un kvalitatīvai diagnostikai. Sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanas, kā arī jebkuras citas, pie savlaicīgas atklāšanas tiek ārstētas daudz efektīvāk.

Tuvojoties Pasaules sirds dienai, MFD Veselības grupa atver savu trešo Kardiocentru, kas ierīkots MFD Veselības centra „Pārdaugava” telpās. MFD Kardiocentra galvenās priekšrocības ir augsta līmeņa profesionāļi ar ilggadīgu darba pieredzi, kuri strādā ar pēdējās paaudzes vismodernākajām iekārtām un tehnoloģijām sirds un asinsvadu problēmu diagnostikā, kā arī ekskluzīvs serviss un pacientu komforts.

Visiem, kas rūpējas par savu veselību un vēlas pilnībā pārbaudīt sirds un asinsvadu sistēmas stāvokli, MFD Kardiocentrs piedāvā pakalpojumu komplektu, kurā ietilpst kardiologa konsultācijas, elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija, veloergometrija un asins analīzes.

Pakalpojumu komplekta kopējā vērtība – Ls 105.
Speciālā MFD Kardiocentra cena – tikai Ls 59.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni 67 13 13 16.
Adrese: Rīga, Vienības gatve 109 (Ziepniekkalns).

Informācija par MFD Veselības centru „Pārdaugava” - www.mfd-pardaugava.lv




MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru