trešdiena, 2010. gada 4. augusts

MFD Veselības centrs „Pārdaugava”: Jūsu veselība – mūsu mērķis


Veselība ir pats dārgākais, kas mums ir. Tāpēc vēlme samazināt izmaksas uz veselības rēķina bieži vien ir visneizdevīgākais taupīšanas veids.

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” ir viena no mūsdienīgākajām medicīnas iestādēm Latvijā, kuras pamatvērtība ir katra pacienta veselība, individuāla pieeja un apkalpošana.

Centrā ir izveidots vesels komplekss, sistēma, lai atnākušais pacients varētu pārbaudīt veselības stāvokli, veikt diagnostiku un saņemt norīkojumu ārstēšanai vai rehabilitācijai bez mums visiem zināmajām aizkavēšanām.

Nekādu dzīvu rindu un diagnostikas rezultātu gaidīšanu vairāku nedēļu garumā. Viss notiek ātri un profesionāli. Tieši tā, kā tam vajadzētu būt 21. gadsimta medicīnas iestādē. Šeit strādā vispieprasītākie speciālisti un uzstādītas jaunākas iekārtas. Piesakot vizīti, gaidīšanas laiks nepārsniedz nedēļu. Centrs uzņemas risināt pat pašas sarežģītākās veselības problēmas, nepieciešamības gadījumā pieaicinot arī savus partnerus.

"Viens no mūsu darba pamatprincipiem ir individuāla pieeja katram pacientam. Mūsu ārsti detalizēti izpēta slimības vēsturi, uzmanīgi izmeklē, un nepieciešamības gadījumā nosūta uz papildus diagnostiku, ārstēšanu vai rehabilitāciju pie cita speciālista. Ārsta vizītes laiks pie mums ir pietiekams, lai speciālistam būtu iespēja iedziļināties konkrēta pacienta veselības stāvoklī. Mēs nepieļaujam paviršību!" – saka MFD Veselības centra „Pārdaugava” vadītāja Kristīne Timma.


Problēmas var novērst

Centra specializācija ir slimību agrīna diagnostika un novēršana.

MFD Veselības centra „Pārdaugava” ārsti atgādina – ja regulāri veikt kvalitatīvu izmeklējumu un diagnostiku, sarežģītas problēmas neradīsies.

Piemēram, tagad daudzi pacienti ierodas ar nopietnām muguras slimībām – mugurkaula izliekumu un citām sēdoša dzīvesveida nepatīkamajām sekām.

Taču novērst nopietnas problēmas ir iespējams, ja, pamanot vismazākās izmaiņas, cilvēks laicīgi veiks nepieciešamo diagnostiku. Pēc kuras rezultātiem speciālists nozīmēs attiecīgas procedūras – masāžu vai ārstniecisko vingrošanu, ko arī ir iespējams veikt centrā.


Jaunākās tehnoloģijas, kas kalpo Jūsu veselībai

Visa diagnostika un ārstēšana tiek veikta, izmantojot pašas modernākās iekārtas. Piemēram, plaušu stāvokļa diagnostikai tiek izmantota datortomogrāfija ar pazeminātu rentgena staru slodzi, kas ir 10 reizes saudzējošāka, nekā parasts datortomogrāfijas izmeklējums, tomēr ir pietiekoši kvalitatīva, lai spētu atrast pat vissīkākos jaunveidojumus plaušās. Tas nozīmē, ka pacienti saņem 10 reizes mazāku rentgena staru devu.

Centra īpaša uzmanība tiek veltīta bērnu veselībai, šeit strādā bērnu kardiologs, endokrinologs un citi speciālisti. Pediatri ir gatavi uzņemties rūpes par mazajiem pacientiem kopš viņu piedzimšanas. Ir pieejamas arī ārstu mājas vizītes.

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” tiek piedāvātas populāras profilaktiskas un rehabilitācijas metodes. Īpaša bērnu vingrošana pēc BOBOTA metodes, kas varētu būt kā ārstnieciskā, tā arī profilaktiskā. Nodarbību procesā, kas notiek fizioterapeita uzraudzībā, atkārtojot dažādas ārstnieciskās kustības, bērni mācās sajust savu ķermeni.

Pieaugušajiem centrs piedāvā plašu rehabilitācijas metožu spektru – SLINGA terapiju. Tā ir ļoti efektīva metode, kuras pamatā ir muskuļu un saišu izstiepums. Nodarbības notiek fizioterapeita uzraudzībā, izmantojot speciālu aprīkojumu. Terapija ir unikāla kā rehabilitācijai, tā arī vairāku desmitu slimību novēršanai, kuras ir saistītas ar nepareizu stāju, mugurkaula problēmām un daudzām citām.

Rehabilitācijas iespēju dažādība ir vēl viena MFD Veselības centra „Pārdaugava” priekšrocība. Šeit tiek veiktas dažādas masāžas pieaugušajiem un bērniem. Kā arī, tuvākajā laikā tiek plānots piedāvāt arī ūdens terapijas procedūras. Pēc pacienta vēlmes ir iespējams iegādāties izdevīgus abonementus nodarbību un procedūru apmeklējumiem.


Nāciet un pārliecinieties paši!

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” nav līdzīgs poliklīnikai ierastajā nozīmē. Jaunas telpas, patīkama un mierīga atmosfēra. Pacientu ērtībai ir pieejama bērnu rotaļu istaba.

Starp citu, apgalvojums par to, ka privāta medicīna ir pārāk dārga ir tikai mīts.

Ņemot vērā centra speciālistu profesionalitāti un jaunākās tehnoloģijas, kas šeit tiek izmantotas, tā, protams, nevar būt bezmaksas, tomēr mūsu cenu politika ir izstrādāta tā, lai ikkatrs varētu atļauties parūpēties par savu veselību. Piemēram, pirmreizēja vizīte pie speciālista maksā 14 lati, atkārtota – 10 lati.

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” apsola parūpēties par Jūsu veselību visprofesionālākajā līmenī.




* * *



Akcija „Pārbaudi savas plaušas šodien!”

Veselības centrs MFD „Pārdaugava” atgādina: plaušu vēzis diagnosticēts I un II stadijā ir ārstējams, un piedāvā veikt izmeklējumu visiem, it īpaši smēķētājiem (tai skaitā arī pasīvajiem) un tiem, kas elpo piesārņotu gaisu.

Izmeklēšana ietver: izmeklējumu ar datortomogrāfu, radiologa slēdzienu, datu apstrādi ar ļaundabīgu veidojumu meklēšanas metodi CAD, ārējās elpošanas funkcijas pārbaudi (spirogrāfija), pulmonologa konsultāciju un CD ar izmeklējuma uzņēmumiem.

Pilna izmeklējuma speciālā cena tikai 34 lati (parasta cena – 68 lati).




* * *





Mūsu kontaktinformācija: Rīga, Vienības gatve 109, reģistratūras tālrunis: 67 13 13 16
http://www.mfd-pardaugava.lv/





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru