ceturtdiena, 2010. gada 12. augusts

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ir atvērta bērnu rotaļu istaba

2010. gada 12. augusts - MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā ir atvērta bērnu rotaļu istaba.

Rūpējoties par klientu ērtībām un labsajūtu, MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā iespēju vecākiem ar bērniem, izmantot veselības centra telpās izveidoto bērnu rotaļu istabu.

Kopš 2010. gada 1. jūlija Veselības centrā „Pārdaugava” bērni, pirms vai pēc ārsta pieņemšanas, savu brīvo laiku var pavadīt rotaļājoties speciālā istabā, kurā ir pieejamas attīstošas rotaļlietas visām vecuma grupām, un kas ir iekārtota atbilstoši Eiropas drošības standartiem.

Bērnu veselība ir ne tikai vecāku ikdienas rūpes, bet arī valstiska mēroga problēma. Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie demogrāfiskās statistikas dati liecina, ka Latvijas iedzīvotāju skaits vēl aizvien turpina samazināties. Līdz ar to, īpaša loma ir bērnu veselības stāvokļa profilaksei un saslimšanas agrīnai diagnostikai.

Veiksmīgu atveseļošanas procesu nodrošina cilvēka psiholoģiskā labsajūta, it īpaši saslimšanas gadījumā, kad nepieciešama ārsta konsultācija. Bērna uzticību iegūt visgrūtāk ir ārstam, jo visbiežāk viņa uztverē viss, kas saistīts ar medicīnu ir nepatīkams vai sāpīgs. Līdz ar to, radīt patīkamu gaisotni medicīnas iestādē ir svarīgi ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Kā stāsta veselības centra vadītāja Kristīne Timma, šādas istabas izveide veselības centrā ir solis pretim klientu labsajūtai un komfortam, jo pieaugušajiem ar bērniem Latvijā joprojām rodas lielas neērtības, apmeklējot valsts vai privātās iestādes, kad jālemj, kur atstāt savu mazo atvasi, kamēr tiek risinātas pašu problēmas. „Tagad mēs droši varam apgalvot, ka mūsu veselības centrs atbilst ģimenes veselības centra statusam, jo esam padomājuši par visu vecumu klientiem, pat pašiem mazākajiem”, ar lepnumu stāsta K.Timma.

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā saviem klientiem - vecākiem ar bērniem, apmeklējot ārstu, atstāt savas atvases bērnu rotaļu istabā, atbildīgā personāla uzraudzībā. Bērnu istabas izmantošana bez laika ierobežojuma – Ls 1,00, tajā skaitā PVN 21%.

Sīkāka informācija pa tālruni 67131316.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” pakalpojumiem Internetā: www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru