ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

Līdz vasaras beigām sirds pārbaude MFD Kardiocentrā divreiz lētāk

2010. gada 5. augusts - MFD Kardiocentrs, Rīgā, Maskavas ielā 297, līdz vasaras beigām piedāvā veikt sirds diagnostiku ar atlaidi līdz 50%.

MFD Kardiocentrā šī gada februāra akcija kārtējo reizi izsauca pastiprinātu interesi iedzīvotāju vidū. Akcijas laikā vairāk cilvēku varēja veikt kompleksu sirds un asinsvadu sistēmas izmeklējumu, kā rezultātā laicīgi atklāt izmaiņas organisma darbībā un veikt attiecīgus profilaktiskus vai ārstnieciskus pasākumus.

Karstie laika apstākļi, kas šajā vasarā ir pārņēmuši Latviju, īpašas grūtības sagādā cilvēkiem ar sirds un asinsvadu sistēmas slimībām, izraisa paaugstinātu risku iedzīvotājiem ar palielinātu ķermeņa masu, kā arī tiem, kuri nav pieraduši pie lielas fiziskas slodzes, tāpēc rūpes par sirds veselību šobrīd kļūst īpaši aktuālas.

MFD Kardiocentrs aicina visus, kam ir svarīga sirds un asinsvadu sistēmas labsajūta, veikt izmeklējumus par ievērojami samazinātu cenu.

MFD Kardiocentra pakalpojumu komplekts, kas ietver divas kardiologa konsultācijas, elektrokardiogrāfiju, ehokardiogrāfiju, veloergometriju un asins analīzes, līdz 31. augustam ir pieejams tikai par Ls 55, iepriekšējā cena - Ls 100 (pakalpojumu komplekta kopēja vērtība ir Ls 130).

MFD Kardiocentrs aicina ikvienu rūpēties par sirds veselību, veicot sirds veselības izmeklējumus. Regulāras sirds veselības pārbaudes - drošības garants ikviena veselībai.

MFD Kardiocentrs ir unikāls un pilnīgs risinājums augstākā līmeņa kardioloģiskās ambulatorās palīdzības sniegšanai Latvijā, kas nodrošina visu kardioloģisko pakalpojumu pieejamību vienuviet. MFD Kardiocentra kardiologi ir augsta līmeņa profesionāļi ar ilggadīgu darba pieredzi, kuri strādā ar pēdējās paaudzes vismodernākajām iekārtām un tehnoloģijām sirds un asinsvadu problēmu diagnostikā.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni 67186595.
Rīgā, Maskavas ielā 297, www.kardio.lv

MFD Kardiocentrs ir labākais risinājums sirds problēmu diagnostikai un to savlaicīgai profilaksei!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru