trešdiena, 2010. gada 16. jūnijs

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā traumatologa-ortopēda, vertebrologa un algologa konsultācijas

2010. gada 15. jūnijs - MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Rīgā, Vienības gatvē 109, tiek piedāvātas traumatologa-ortopēda, vertebrologa (neiroķirurga) un algologa (sāpju terapeita) Viktora Vestermaņa konsultācijas.

Muguras sāpes ir aktuāla problēma, kas skar aizvien vairāk cilvēku. Mūsdienu mazkustīgais dzīvesveids un pārslodzes ir galvenie iemesli stājas defektiem, mugurkaula deformācijai un ar to saistītām saslimšanām.

Šīs sāpes nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt un izlikties, ka to nav. Kā arī gaidīt, ka tās pāries, ārstējoties ar pašu izvēlētiem medikamentiem. Sāpes nozīmē, ka organisms mēģina brīdināt par kādu nopietnu problēmu.

Viktors Vestermanis ir operējošais traumatologs–ortopēds ar lielu pieredzi, kas palīdz pacientiem ar sūdzībām par sāpēm mugurā un ekstremitātēs, kā arī locītavu funkciju traucējumu gadījumos. Veic injekcijas locītavās un mugurkaulā, konsultē pacientus tehniski ortopēdisko palīglīdzekļu (ortožu, korsešu) lietošanā. Ārsts ir specializējies mugurkaula iekaisuma slimību, audzēju, reimatioīdā artrīta izraisīto bojājumu un osteoporotisko skriemeļu lūzumu ķirurģiskajā ārstēšanā.

Ārsta konsultācijas cena – Ls 14.00, atkārtota pieņemšana – Ls 10.00. Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Sīkāka informācija un pieraksts pa tālruni 67131316.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru