pirmdiena, 2010. gada 21. jūnijs

MFD doktorātā „Mežciems” S. Eizenšteina ielā 23, tiek piedāvātas internista - osteoporozes speciālista konsultācijas

2010. gada 18. jūnijs – MFD doktorātā „Mežciems”, Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 23, ir iespējams saņemt internista - osteoporozes speciālista konsultācijas.

Pēc Pasaules Veselības organizācijas datiem osteoporoze ir otra izplatītākā veselības problēma pēc sirds un asinsvadu slimībām, tā skar vairāk nekā 200 000 Latvijas iedzīvotāju. Cilvēks pats to var pamanīt tikai tad, kad kauli jau sāk sāpēt un lūzt. Tāpēc ir ļoti svarīgi laicīgi rūpēties par kaulu veselību, gan ievērojot pareizu dzīves veidu, gan veicot kaulu diagnostiku, kas ir īpaši aktuāla pēc 50 gadu vecuma.

MFD Veselības grupa doktorātā „Mežciems” piedāvā sertificētas internistes - osteoporozes speciālistes Ineses Legzdiņas konsultācijas. Ārste veic pacientu novērošanu, izmeklēšanu un ārstēšanu, tai skaitā īpašu uzmanību veltot osteoporozes profilaksei un diagnostikai.

Nepieciešamības gadījumā pacientiem tiek nozīmēti papildus izmeklējumi, tos iespējams veikt MFD Veselības grupas diagnostiskas nodaļās, kas ir aprīkotas ar mūsdienīgākajām diagnostikas iekārtām. Pielietojot MFD piedāvāto mūsdienīgo kvantitatīvo datortomogrāfijas metodi (Quantitative Computed Tomography - QCT) - centrālo osteodensitometriju, ir iespējams noteikt kaulu minerālo blīvumu, laicīgi pamanot kaulu struktūras izmaiņas.

Ir noslēgti sadarbības līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām. Pacienti tiek pieņemti pēc iepriekšēja pieraksta. Tālrunis: 67 43 66 37

Papildus informācija par MFD Veselības grupas medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru