ceturtdiena, 2012. gada 11. oktobris

Veselības centrā „Možums-1” ir pieejama kompleksa sirds pārbaude


Veselības centrs „Možums-1” (Rīga, Bruņinieku iela 8) piedāvā pakalpojuma komplektu sirds un asinsvadu sistēmas pārbaudei.

Sirds un asinsvadu sistēmas slimības ir pats izplatītākais mirstības cēlonis gan Latvijā, gan arī Eiropā kopumā. Diemžēl sirds un asinsvadus saslimšanas parādās arvien jaunākiem pacientiem, pēc statistikas datiem vidēji no 36 gadu vecuma. Galvenie iemesli tam ir paaugstināts asinsspiediens, kas Latvijā skar 52,8 % vīriešu un 41,8% sieviešu, palielināta ķermeņa masa un holesterīna līmenis, kā arī smēķēšana, mazkustīgs dzīvesveids, nepilnvērtīgs uzturs un stresa situācijas.

Šo slimību profilaksē svarīga loma ir ne tikai veselīgam dzīvesveidam, bet arī regulārai un kvalitatīvai diagnostikai. Sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanas, kā arī jebkuras citas, pie savlaicīgas atklāšanas tiek ārstētas daudz efektīvāk.

Visiem, kas rūpējas par savu veselību un vēlas pilnībā pārbaudīt sirds un asinsvadu sistēmas stāvokli, Veselības centrs „Možums-1” piedāvā pakalpojumu komplektu, kurā ietilpst kardiologa konsultācija, elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija, un asins analīzes.

Šī komplekta galvenās priekšrocības ir vispārēja sirds pārbaude vienuviet pie augsta līmeņa profesionāļa ar ilggadīgu darba pieredzi, kurš strādā ar modernām iekārtām un tehnoloģijām sirds un asinsvadu problēmu diagnostikā, kā arī pacientu komforts.

Pakalpojumu komplekta cena – Ls 41.00.

Pieraksts pa tālruni 67273435.
Veselības centrs „Možums-1” piedāvā dažāda veida ambulatoros veselības aprūpes pakalpojumus par pieņemamām cenām Rīgas centrā. Sīkāka informācija Internetā www.mozums1.lv vai zvanot 67273435. Veselības centrs „Možums-1” no 2011. gada septembra ietilpst MFD Veselības grupas sastāvā, kurai ir vairāk kā 40 gadu ilga profesionālā pieredze. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā 200 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri un doktorāti: Veselības centrs „Pārdaugava”, „Iļģuciems” un „Dziedniecība”, plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri „Vita”, zobārstniecības klīnikas „ASTRA dent” un „Nova Dent”. MFD lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk kā 500 darbinieku lielu kolektīvu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru