trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

MFD Veselības grupa atver jaunu doktorātu Ziepniekkalnā

Turpinot iesāktās tradīcijas, pilnveidot un attīstīt veselības aprūpes pieejamību ikvienam, MFD Veselības grupa ir atvērusi jaunu doktorātu - MFD Doktorātu „Ziepniekkalns”. Tā uzdevums ir sniegt iedzīvotājiem kvalitatīvu, vienmēr pieejamu veselības aprūpi par pieņemamām cenām.

MFD Doktorātā „Ziepniekkalns” nodrošinās dežūrārstu (terapeitu) pieņemšanas, ārstu–speciālistu konsultācijas, ārstnieciskās manipulācijas, diagnostiskos un laboratoriskos izmeklējumus, kā arī zobārstniecības pakalpojumus.

Uzsākot savu darbību, doktorātā būs pieejami sekojoši ārsti–speciālisti: pediatrs, dermatologs, venerologs, oftalmologs, ginekologs, dzemdību speciālists, ķirurgs, urologs, traumatologs, ortopēds, neirologs, endokrinologs, kardiologs, urologs. Ārstu–speciālistu klāsts tiks papildināts atbilstoši pacientu vēlmēm un nepieciešamībai. Viena no doktorāta priekšrocībām - iespēja nodot valsts apmaksātas analīzes bez rindām, saņemot atbildi arī elektroniski.

Kvalitatīva un savlaicīga veselības aprūpes pakalpojumu sniegšana nav iespējama bez diagnostisko pakalpojumu pieejamības, līdz ar to, MFD Doktorātā „Ziepniekkalns” tiks nodrošināts rentgens, dentālais rentgens, ultrasonogrāfija, еlektrokardiogrāfija, u.c. MFD Doktorāta „Ziepniekkalns’’ zobārstniecība sniegs iespēju par pieņemamām cenām veikt profilaktisko zobu pārbaudi un ārstniecību. Gan maza, gan liela apmeklētāja gaitas pie zobārsta tiks pārvērstas par patīkamu notikumu.

MFD Veselības grupa jaunajā doktorātā nodrošinās augstu kvalitāti un zemas cenas visiem pakalpojumiem! MFD Doktorātā „Ziepniekkalns” dežūrārsta pieņemšanas maksa būs tikai Ls 5,00, ārstu–speciālistu konsultācijas Ls 8,00, diagnostisko izmeklējumu cena sākot no Ls 3,00. Lai apmeklētu speciālistus nosūtījums nav nepieciešams!

MFD Doktorāta „Ziepniekkalns” adrese – Rīga, Ziepniekkalns, Valdeķu iela 65.

Darba laiks: darba dienās no 8:00 – 20:00, brīvdienās – slēgts.

Reģistratūras tālruņa numurs: 67676731.

Elektroniskā pasta adrese: ziepniekkalns@mfd.lv.


MFD Veselības grupa sāka savu darbību pirms vairāk kā 40 gadiem kā ambulatorā veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru