ceturtdiena, 2012. gada 9. februāris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā gastroskopiju un video kolonoskopiju

Tagad MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā ir iespējams veikt gremošanas sistēmas orgānu izmeklējumus – video kolonoskopiju un fibrogastroskopiju.

Reti kurš cilvēks ne reizi nav sastapies ar nepatīkamām sajūtām vēderā. Daudzi ar šo problēmu mēģina tikt galā pašu spēkiem, tomēr gastroenterologi iesaka šādās situācijās konsultēties ar savu ārstējošo ārstu, jo šīs, it kā niecīgās, problēmas var slēpt nopietnas saslimšanas.

Gaidījumā, ja ārstam gastroenterologam ir aizdomas par kādu no saslimšanām, palīgā nāk rezultatīvas izmeklējumu metodes.

Fibrogastroskopija jeb barības vada, kuņģa, divpadsmitpirkstu zarnas izmeklēšana ir informatīva izmeklēšanas metode, kas domāta gan diagnostikai, gan ārstēšanai (asiņošanas apturēšana, svešķermeņu izņemšana, polipu noņemšana u. c.). Augšējās endoskopijas laikā ārsts caur pacienta muti gremošanas sistēmā ievada augstas kvalitātes optisku instrumentu un detalizēti apskata un novērtē barības vadu, kuņģi un divpadsmitpirkstu zarnu no iekšpuses, kā arī nepieciešamības gadījumā paņem materiālu tālākai izmeklēšanai.

Video kolonoskopija ir visprecīzākā izmeklēšanas metode, ar kuras palīdzību var izmeklēt resno zarnu no iekšpuses un savlaicīgi diagnosticēt un ārstēt resnās un taisnās zarnas slimības. Tā ir droša un nekaitīga zarnu izmeklēšanas metode, kuras laikā ar tievu, lokanu video instrumentu detalizēti apskata no "iekšpuses" taisno zarnu un tālākās resnās zarnas daļas līdz pat aklai zarnai.

Lai nodrošinātu pilnvērtīgu klientu apkalpošanas kvalitāti un efektivitāti, MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ir uzstādīta jaunākās paaudzes Olympus endoskopiskā iekārta, ar kuras palīdzību ir iespējams veikt precīzu, īsāku, mazāk nepatīkamu izmeklēšanu. Izmeklējumus veic sertificētas gastrointestinālās endoskopijas izmeklēšanas metodes ārstes Gaļina Čui un Ieva Zivtiņa.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Pieraksts uz izmeklējumu pa tālruni 67 13 13 16.

Papildus informācija par MFD Veselības centrs „Pārdaugava” pakalpojumiem Internetā - www.mfd-pardaugava.lv

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru