trešdiena, 2012. gada 8. februāris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā kardiotokogrāfiju grūtniecēm

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” (Vienības gatve 109, Rīga), paplašinot sniegto veselības aprūpes pakalpojumu klāstu, piedāvā kardiotokogrāfijas izmeklējumu grūtniecēm.

Kardiotokogrāfija (KTG) - tā ir augļa doplerogrāfiskā (ultrasonogrāfijas) izmeklēšana grūtniecēm, kas ir viena no vadošajām augļa stāvokļa diagnostikas metodēm, sākot no 28.-30.grūtniecības nedēļas. Ar tās palīdzību vienlaicīgi tiek reģistrēta un novērtēta augļa sirdsdarbības, kustības un dzemdes tonusa aktivitāte. Tā ir nepieciešama, lai ārsts varētu precīzāk novērtēt bērniņa veselības stāvokli, kā arī, lai savlaicīgi diagnosticētu pat vismazākās novirzes no normas, arī tādas, kā priekšlaicīgās dzemdības.

Kardiotokogrāfiju īpaši svarīgi veikt, sākot ar 34.grūtniecības nedēļu (ja ir indikācijas, tad ātrāk). Tās nepieciešamību un biežumu nozīmē ginekologs.
MFD Veselības centrā “Pārdaugava” kardiotokogrāfijas (augļa sirdstoņu) pierakstu un izvērtēšanu veic ar jaunākās paaudzes mātes un augļa fetālo monitoru, ar kura palīdzību ir iespējams monitorēt arī dvīņu sirdsdarbību.
Tiek gaidītas visas topošās māmiņas, kuras īpaši rūpējas par savu un gaidāmā bērniņa veselību!

Pakalpojuma cena Ls 10.00.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” kardiotokogrāfiju un citiem medicīnas pakalpojumiem - www.mfd-pardaugava.lv. Pieraksts pa tālruni 67 13 13 16.


MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru