piektdiena, 2011. gada 11. novembris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā apmeklēt TOPOŠO VECĀKU SKOLU


MFD Veselības centrs „Pārdaugava”, paplašinot sniegto veselības aprūpes pakalpojumu klāstu, piedāvā nodarbības topošajiem vecākiem.

Bērniņa gaidīšanas laiks ir brīnišķīgs! Topošie vecāki arvien vairāk aizdomājas, kā viss notiks bērniņa dzimšanas laikā? Kādas būs dzemdības? Kas gaida pēc tam?

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā nodarbību ciklu, kuru var apmeklēt topošie vecāki, sākot no 30. grūtniecības nedēļas. Šeit ir iespējams izvēlēties interesējošo tēmu vai arī apmeklēt visas nodarbības, kas ļaus iegūt pilnu priekšstatu par grūtniecības posmu, dzemdībām un laiku pēc tām. Nodarbības notiek

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ceturtdienu vakaros, nelielās grupās un patīkamā atmosfērā, to ilgums apmēram 1,5-2 stundas.
TOPOŠO VECĀKU SKOLA piedāvā apmeklēt sekojošas nodarbības:

• Grūtniecības posms, sagatavošanās dzemdībām
• Dzemdības un pēcdzemdību periods
• Elpošanas nodarbība
• Viss par krūts zīdīšanu
• Jaundzimušo un zīdaiņu aprūpe
• Handlinga nodarbība

Nodarbības vada augstas klases speciālisti: sertificēta vecmāte Kristīne Embure-Zapoļska, pieredzes bagāta fizioterapeite Klaudija Tereza Hēla un pediatre, bērnu hematoloģe Irēna Viotoviča.

1 nodarbības cena grūtniecei – 10 Ls, grūtniecei ar partneri – 14 Ls. Iegādājoties abonementu 6 nodarbībām – ietaupījums līdz 20%.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” TOPOŠO VECĀKU SKOLU un citiem medicīnas pakalpojumiem - www.mfd-pardaugava.lv. Pieraksts pa tālruni 67 13 13 16.

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divsimts tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru