piektdiena, 2011. gada 11. novembris

MFD Sieviešu veselības centrs „Vita” piedāvā jaunu pakalpojumu – VECMĀTES konsultācija

MFD Sieviešu veselības centrs „Vita”, paplašinot sniegto veselības aprūpes pakalpojumu klāstu, piedāvā vecmātes individuālās konsultācijas. Konsultācijas paredzētas gan topošajiem vecākiem, gan arī jaunajiem vecākiem, kad mazulis jau ir piedzimis.

Bērniņa gaidīšanas laiks ir brīnišķīgs! Topošie vecāki arvien vairāk aizdomājas, kā viss notiks bērniņa dzimšanas laikā? Kādas būs dzemdības? Kas gaida pēc tam? Lai bērniņa gaidīšanas laiks ir jauks un patīkams, jebkurai topošai māmiņai un viņas ģimenei ir nepieciešami profesionālas vecmātes padomi, lai justos droši un pārliecināti.

MFD Sieviešu veselības centrs „Vita” piedāvā interesantas un vērtīgas konsultācijas, kurās topošie vecāki var gūt priekšstatu par grūtniecības posmu, dzemdībām un laiku pēc tām. Konsultācijas ir neaizvietojamas arī mazulim piedzimstot, kad vecākiem rodas jautājumi vai problēmas, kas ir saistītas ar krūts zīdīšanu, jaundzimušā aprūpi un visiem citiem jautājumiem, ar ko ikdienā saskaras jaunā ģimene.

Vecmātes konsultāciju laikā var tikt sniegti padomi sekojošos jautājumos:

• grūtniecības posms, sagatavošanās dzemdībām;
• dzemdības, pareiza elpošana, pēcdzemdību periods;
• veiksmīgas krūts zīdīšanas pamati;
• jaundzimušo un zīdaiņu aprūpe;
• un citi individuāla rakstura jautājumi.

Konsultācijas vada sertificēta vecmāte Aina Bērziņa, kurai ir ievērojama praktiska pieredze, pieņemot dzemdības.

Konsultācijas notiek MFD Sieviešu veselības centros „Vita”, individuāli vai kopā ar ģimeni, 1 konsultācijas ilgums 60 minūtes.

Vecmātes konsultācijas cena vienai personai– Ls 6.00, ģimenei – Ls 10.00.

Papildus informācija par MFD Sieviešu veselības centriem „Vita” un citiem MFD Veselības grupas medicīnas pakalpojumiem www.mfd.lv. Pieraksts: Burtnieku ielā 33 (Purvciems) pa tālruni 67 56 06 96, S. Eizenšteina ielā 23 (Mežciems) pa tālruni 67 43 66 38.

MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divsimts tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru