otrdiena, 2011. gada 16. augusts

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” atvērts ķirurģijas un traumatoloģijas dienests

2011. gada 10. augustā - MFD Veselības centrs ’’Pārdaugava’’ (Vienības gatvē 109, Rīgā)  atver ķirurģijas dienestu, kur piedāvā tūlītēju medicīnisko palīdzību traumu gadījumā.

MFD Veselības centrs ’’Pārdaugava’’ aicina saņemt ķirurģijas un traumatoloģijas dienesta pakalpojumus, piedāvājot modernas diagnostikas iespējas apvienojumā ar sertificētu ķirurgu un traumatologu, ortopēdu komandu, nevis doties uz traumatoloģijas nodaļām stacionāros, gaidot nepieciešamo palīdzību garās rindās. MFD Veselības centrs „Pārdaugava” nodrošina nepieciešamo palīdzību augstas klases veselības centrā, ietverot individuālu servisu.

Pieredzējuši ķirurgi un traumatologi, ortopēdi sniedz tūlītēju medicīnisko palīdzību virspusēju traumu, lūzumu un vieglu apdegumu gadījumā, veic brūču primāro ķirurģisko apstrādi un ģipša pārsēja uzlikšanu, kā arī tiek piedāvāta nelielu veidojumu noņemšana, ieaugušu nagu ārstēšana un dažādu locītavu saslimšanu ārstēšana.

Par pacientu veselību un komfortu rūpējas sertificētas medicīnas māsas un ārsti: ķirurgs Dr. O. Tretjakovs, ķirurgs Dr. S. Ļebedkovs, traumatologs, ortopēds Dr. A. Vikmanis, bērnu ķirurgs un proktologs Prof. Dr. A. Eņģelis, ķirurgs Dr. A. Miļčevskis, ķirurgs Dr. J. Maslobojevs, bērnu ķirurgs Dr. Dž. Rozītis, proktologs Dr. A. Brikuns, bērnu traumatologs, ortopēds Dr. U. Bergmanis.

Ķirurģijas dienests strādā ciešā sadarbībā ar pārējiem MFD Veselības centra „Pārdaugava” speciālistiem un nepieciešamības gadījumā iesaista tos ārstēšanas procesā. Dienests uzņem gan akūtus pacientus, gan pacientus pēc plānveida pieraksta un sniedz augstas klases pēctraumu aprūpi un rehabilitāciju.

Darbadienās ķirurģijas dienests ir atvērts no plkst. 08.00 līdz plkst. 20.00 un sestdienās no plkst. 09.00  līdz plkst. 15.00.

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ir iespējams veikt plaša klāsta vizuālās un funkcionālās diagnostikas izmeklējumus – datortomogrāfiju, rentgenogrāfiju, mamogrāfiju, ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrāfiju un  elektrokardiogrāfiju.

Pirmreizējas vizītes cena Ls 7.00, atkārtotas – Ls 5.00.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija un pieraksts:  67 13 13 16.

Informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv



MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā simts tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru