trešdiena, 2011. gada 31. augusts

Ķirurģiskais dienests sniedz operatīvu palīdzību

MFD veselības centrs Pārdaugava atvēris ķirurģijas dienestu, kas pacientiem piedāvā ambulatoros plaša profila ķirurģiskos pakalpojumus. „Mūsu veselības centra ķirurģiskajā dienestā strādā sertificētu ārstu komanda, kurai ir liela pieredze un daudzveidīgas iespējas rūpēties par pacientu veselību,” stāsta MFD veselības centra Pārdaugava ķirurgs Jevgēnijs Maslobojevs.

Veselības centrā sniedz pirmo ķirurģisko palīdzību, ja ir gūtas dažādas traumas un konstatētas akūtas ķirurģiskas saslimšanas, veic izmeklējumus un nozīmē turpmāko ārstēšanu. Pacientiem ir iespējams izmantot arī ķirurgu konsultācijas. Galvenā ārste Vita Švarcberga norāda, ka par pirmās ķirurģiskās palīdzības saņemšanu pacientam ir jāmaksā 7 Ls, par atkārtotu vizīti pie ārsta 5 Ls. Pacientiem jāņem vērā, ka papildus būs jāmaksā par izmeklējumiem, tajā skaitā rentgena, lai noteiktu precīzu diagnozi un ārstēšanu.

Ķirurģijas un traumatoloģijas dienests strādā ciešā sadarbībā ar pārējiem MFD Veselības centra „Pārdaugava” speciālistiem un nepieciešamības gadījumā iesaista tos ārstēšanas procesā. Papildus pieejamas konsultācijas ķirurgs, proktologs Dr. S. Ļebedkovs, traumatologs, ortopēds Dr. A.Vikmanis, bērnu ķirurgs, proktologs Prof. Dr. A.Eņģelis, ķirurgs Dr. A.Miļčevskis, bērnu ķirurgs Dr. Dž. Rozītis, ķirurgs, proktologs Dr. A. Brikuns, bērnu traumatologs, ortopēds Dr. U. Bergmanis. Konsultāciju pirmreizējās pieņemšanas cena – 14 lati, atkārtotas – 10 lati.

„Pēc saņemtās ķirurģiskās palīdzības centrā pacienti var turpināt ārstēšanos ambulatori. To var nozīmēt arī slimniekiem, kuri pirms tam ārstējušies un izrakstīti no stacionāra,” skaidro J.Maslobojevs.

Augstas klases veselības centrā pacienti var turpināt ārstēšanās kursu tik ilgi, kamēr pilnībā izveseļojas. Iespējams saņemt speciālista palīdzību, kurš ārstē strutainas ķirurģiskas komplikācijas, kā arī apmeklēt konsultāciju pie ārsta, kurš veic bariatriskās operācijas cilvēkiem, kuriem ir raksturīga izteikta aptaukošanās. Pacientiem tiek piedāvāts ērts un kvalitatīvs individuāls serviss, jo šeit ir pieejama ne tikai vizīte pie speciālista, bet arī rentgena pakalpojumi, datortomogrāfija, ultrasonogrāfija, kodolmagnētiskā rezonanse un daudzi citi. „Mēs veicam izmeklējumus un pilnībā sagatavojam pacientus, kuriem nepieciešams veikt plānveida operācijas stacionārā.” Ārstēšanās periodā slimnieki var izmantot fizikālās terapijas procedūras, bet pēc gūtajām traumām iziet fizioterapiju un rehabilitāciju.

MFD veselības centra Pārdaugava priekšrocība – pacientiem nav jāgaida garā rindā pie ārsta, bet var pieteikt vizīti sev vēlamā laikā, piezvanot uz reģistratūru pa telefonu 67131316. Plašāku informāciju par MFD veselības centra Pārdaugava medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām var uzzināt www.mfd-pardaugava.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru