otrdiena, 2011. gada 31. maijs

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” pieņemšanu ir uzsācis jauns ķirurgs

2011. gada 12. maijā – MFD Veselības centra „Pārdaugava” (Vienības gatvē 109, Rīgā) darbinieku štatam ir pievienojies jauns ķirurgs, kas ir jau iestādes 67. ārsts – speciālists.

Ārsts Andrejs Miļčevskis ir sertificēts ķirurgs ar 8 gadu darba pieredzi stacionāros Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Jēkabpilī un Gulbenē. Dakteris ir absolvējis Latvijas Medicīnas akadēmiju, kā arī 8 gadu garumā ir papildinājis zināšanas Latvijas Universitātes Medicīnas pēcdiploma izglītības institūtā, specializējoties vispārīgajā un krūšu kurvja ķirurģijā.

Ķirurgs pieņem pacientus ar traumām, mīksto audu un iekšējo orgānu iekaisuma saslimšanām, audzējiem (labdabīgiem un ļaundabīgiem), audu nejūtību, orgānu attīstības patoloģijām, strutojošiem iekaisuma procesiem, kas prasa ķirurģisku ārstēšanu u.c. saslimšanām, ko atkarībā no slimības stadijas un iespējamām komplikācijām ārstē gan terapeiti, gan ķirurgi.

Nepieciešamības gadījumā, MFD Veselības centrā „Pārdaugava” var veikt plaša klāsta vizuālās un funkcionālās diagnostikas izmeklējumus – rentgenu, datortomogrāfiju, mamogrāfiju, ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrāfiju, elektrokardiogrāfiju un gastroskopiju.

Pirmreizējas vizītes cena Ls 14.00, atkārtotas – Ls 10.00.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija un pieraksts: 67 13 13 16.

Informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv








MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru