trešdiena, 2010. gada 15. decembris

MFD Veselības grupa piedāvā akcijas cenas uz laboratorisko izmeklējumu komplektiem

2010. gada 14. decembris – MFD Veselības grupas laboratorijas - Rīgā, Rušonu ielā 15 un Sergeja Eizenšteina ielā 23 aicina nodot asins analīzes bez ģimenes ārsta norīkojuma, izmantojot speciālas akcijas cenas.

Centrālās statistikas pārvaldes dati liecina, ka 2009. gadā Latvijā nāves iemesls 56% gadījumu bija asinsvadu un endokrīnās sistēmas slimības. Tajā pašā laikā visizplatītākais nāves iemesls ir laikus nediagnosticētas un neārstētas saslimšanas. Jebkuras izmaiņas cilvēka organismā atspoguļojas viņa asins ainā. Tāpēc visvienkāršākā, ātrākā un lētākā diagnostika ir regulāra asins analīžu veikšana, nosakot to pamatrādītājus. Šāda veida profilakse ir pati efektīvākā metode, lai laicīgi atklātu slimību, kā arī, lai kontrolētu tās norises gaitu.

Bieži vien cilvēkiem pietrūkst laika, lai gaidītu rindā pie ģimenes ārsta pēc norīkojuma. Ņemot vērā gan šo faktu, gan visizplatītāko analīžu klāstu, MFD Veselības grupas laboratorijas uzsāk speciālu akciju, kuras ietvaros ikviens Latvijas iedzīvotājs bez ģimenes ārsta norīkojuma var nodot asins analīzes uz viņa interesējošām diagnozēm.

Ļoti izdevīgas akcijas cenas tiek piedāvātas kompleksām asins analīžu pārbaudēm uz sirds un asinsvadu saslimšanām (Ls 5.99), vairogdziedzera pārbaudi (Ls 10.99), prostatas antigēnu pārbaudi (Ls 4.99), infekcijas saslimšanām (Ls 10.99), diabēta pārbaudi (Ls 8.99), sieviešu veselības pārbaudi (Ls 7.99), pilnu asins ainu (Ls 2.99).

Analīžu rezultāti ar ārsta komentāriem un ieteikumiem tiek izsniegti klientam vai nosūtīti uz klienta norādīto elektronisko adresi. Pēc analīžu nodošanas katrs klients saņem iespēju apmeklēt attiecīgā ārsta speciālista konsultāciju ar 50% atlaidi.

MFD Veselības grupa aicina rūpēties par savu veselību, regulāri veicot profilaktiskās pārbaudes. Izmeklējumi ir rekomendēti visiem, arī cilvēkiem, kam sūdzību nav, un kuri par savu veselību ir pārliecināti.

Akcija norisināsies no 2010. gada 15. decembra līdz 2011. gada 31. janvārim Rīgā, Rušonu ielā 15, 112. kabinetā (MFD Veselības centrs "Dziedniecība") un Sergeja Eizenšteina ielā 23 (MFD doktorāts "Mežciems").

Papildus informācija pa tālruni 67 13 13 13. Informācija par MFD Veselības grupu - www.mfd.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru