ceturtdiena, 2010. gada 9. decembris

MFD Veselības centrs „Pārdaugava” piedāvā infrasarkanās saunas pakalpojumus

2010. gada 8. decembris - MFD Veselības centrs „Pārdaugava” Rīgā, Vienības gatvē 109 piedāvā apmeklēt infrasarkano pirti.

Tradicionālā pirts, kurai neapšaubāmi ir labvēlīga iedarbība uz cilvēka organismu, diemžēl var būt nepiemērota gados veciem cilvēkiem, bērniem, kā arī cilvēkiem, kam ir sirds un asinsvadu slimības, vai kādu citu iemeslu dēļ viņi nevar uzturēties karstumā.

Infrasarkanās pirts iedarbība uz cilvēka organismu ir līdzīga parastās pirts iedarbībai, tomēr tai ir vairākas priekšrocības.

Pirmkārt, atšķirībā no somu pirts, kurā ir 100 C0, infrasarkanās pirts temperatūra sasniedz tikai 45-55 C0, kas izslēdz apdeguma varbūtību, kā arī pēc procedūras seja nepaliek sarkana un nerodas miegainības sajūta.
Otrkārt, atšķirībā no tradicionālās saunas, kas uzsilda ķermeni tikai 5 mm dziļumā, infrasarkanie stari nonāk dziļāk (līdz pat 4 cm), kas izraisa 2-3 reizes lielāku svīšanu, un kā rezultātā taukvielu un toksīnu koncentrācija sviedros pieaug 4 reizes.

Infrasarkanās saunas apmeklēšana kursa veidā palīdz samazināt svaru un holesterīna līmeni asinīs, nostiprināt asinsvadu sieniņas, uzlabot imūnās sistēmas darbību, atvieglot nieru darbību, palīdz ārstēt ausu, kakla un deguna hroniskas saslimšanas, veicina brūču, lūzumu, traumu dzīšanu. Dažos gadījumos notiek rētu uzsūkšanās. Komfortablais infrasarkanais siltums nomierinoši ietekmē nervu sistēmu, novērš bezmiegu, stresu, nervozitāti.

Infrasarkanās saunas iedarbībai ir arī kosmētiskais efekts. Infrasarkanās pirts regulāra apmeklēšana veicina vairāku ādas slimību ārstēšanu: dermatīts, ekzēmas, pinnes, blaugznas, pēc dažādu pētījumu datiem arī psoriāzi. Turklāt, infrasarkano staru dziļā iedarbība (kopā ar fizisko aktivitāti un racionālu uzturu), palīdz efektīvi cīnīties ar celulītu.

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” infrasarkanās saunas apmeklējums ilgst 30 minūtes. Pēc infrasarkanās pirts apmeklējuma ir vērojama enerģijas un darbaspēju palielināšanās, tāpēc to var veikt arī no rīta pirms darba.

Viena infrasarkanās saunas seansa cena ir Ls 3.50.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni - 67131316.

Adrese: Vienības gatve 109 (Ziepniekkalnā), Rīgā.

Informāciju par MFD Veselības centru "Pārdaugava" Jūs varat atrast - www.mfd-pardaugava.lv




MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru