svētdiena, 2010. gada 29. augusts

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” ir pieejama Slinga terapija


2010. gada 27. augusts – MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā tiek piedāvāta Slinga jeb elastīgo saišu terapija.

Slinga terapija ir fizioterapijas metode, kuru zinoša un speciāli apmācīta fizioterapeita vadībā pielieto pacientu rehabilitācijā, izmantojot speciālu Redcord aprīkojumu. Terapija palīdz dažādu nozaru slimību ārstēšanā: neiroloģijā (starpskriemeļu disku protrūzijas, mugurkaula spondiloze, nervu saknīšu kairinājums u.c), pediatrijā, ortopēdijā (stājas problēmas, posttraumatiski bojājumi), sporta medicīnā, ķirurģijā, pat geriatrijā. Vecuma ierobežojumi izmantošanā nepastāv.

Metode ir gan diagnostikas, gan aktīvas ārstēšanas sistēma, kuras pamatā ir individuāla pieeja katram klientam. Šis modelis balstās uz mūsdienu aktīvās ārstniecības un rehabilitācijas pamatelementiem, kuras pirmsākumi meklējami Norvēģijā. Terapija ir balstīta uz zinātniskiem principiem un arvien jaunu pētījumu rezultāti apstiprina šī koncepta nemitīgu attīstību un efektu.

Nodarbības laikā pacients tiek iekārts speciālās saitēs. Dažādos stāvokļos individuāli piemērojot var nodrošināt stiepšanu, sāpju atvieglošanu un relaksāciju. Slinga terapija nodrošina stabilitātes treniņu, sensomotoro treniņu, kā arī muskuļu izturības treniņu. Nodarbību gaitā ir iespējams palielināt muskuļu spēku, izturību, stiprināt dziļo muskulatūru, aktivizēt „slinkos” muskuļus.

To izmanto kustību balsta aparāta problēmu gadījumā, pacientiem pēc traumām un citām saslimšanām. Pielietojot Slinga terapiju, iespējams stiept saspringušos kakla un jostas daļas muskuļus, mazināt kompresijas slodzi uz locītavām.

Sīkāka informācija pa tālruni 67131316.

Papildus informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” pakalpojumiem Internetā: http://www.mfd-pardaugava.lv/







MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru