ceturtdiena, 2009. gada 10. decembris

Apmeklējot MFD Veselības centru, ievērojami samazināts risks saslimt ar gripu un citām vīrusu infekcijām

2009. gada 10. decembris – MFD Veselības centra, Rušonu ielā 15, Rīgā, telpās uzstādīta baktericīdā gaisa attīrīšanas sistēma. Baktericīdie gaisa recirkulatori izvietoti MFD Veselības centra koridoros un uzgaidāmajās telpās. Šīs sistēmas pastāvīgi attīra gaisu, iznīcinot vīrusus un mikrobus. Baktericīdās gaisa attīrīšanas sistēmas pamatā tiek izmantots ultravioletais starojums, kas pateicoties sistēmas konstrukcijai, ir absolūti nekaitīgs MFD Veselības centra apmeklētājiem un darbiniekiem.

«Ārstu kabinetos, procedūru un citās medicīniskajās telpās līdzīgas atvērtā tipa baktericīdās sistēmas tika pielietotas jau sen. Taču, pielietojot jaunas slēgtā tipa gaisa attīrīšanas sistēmas, kas ļauj cilvēkiem atrasties tām blakus, sevišķi vietās, kur apgrozās daudz pacientu - tas ir lielisks jaunievedums!”, skaidro MFD Veselības centra galvenā ārste Galina Muračkovska, „sevišķi tas kļūst aktuāli periodā, kad aktīvi izplatās dažādas vīrusu infekcijas, piemēram, gripa, kad pie ārsta ierodas pacienti, kas gaisa pilienu ceļā var inficēt citus MFD Veselības centra apmeklētājus. Tāpēc, baidoties inficēties, pacienti bieži vien atceļ vizīti pie ārsta, pat, ja medicīniskā palīdzība ir nepieciešama.”

Līdz ar jaunās gaisa attīrīšanas sistēmas ieviešanu, ievērojami samazināts risks saslimt ar gripu un citām vīrusu infekcijām, apmeklējot MFD Veselības centru. Lēmums uzstādīt baktericīdās gaisa attīrīšanas sistēmas ir papildus pasākums, ko MFD veic, lai samazinātu to slimību izplatību ar kurām var inficēties gaisa pilienu ceļa. Neapšaubāmi, šīs sistēmas ieviešana pozitīvi ietekmē arī medicīnas personāla darba apstākļus.

Baktericīdo gaisa attīrīšanas sistēmu ieviešana būs obligāta visos jaunatvērtajos MFD veselības centros. Baktericīdo gaisa attīrīšanas sistēmu ražotājs un piegādātājs ir Latvijas uzņēmums, kura produkcija atbilst augstākajiem kvalitātes rādītājiem.

Papildus informācija par MFD Veselības centra veselības aprūpes pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv




MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru