otrdiena, 2009. gada 1. decembris

Jaunajā gadā - revolūcija privātajā medicīnā!


2010. gada janvārī Rīgā tiks atvērta principiāli jauna privāta medicīnas iestāde - MFD Veselības centrs Pārdaugava.

MFD Veselības centrs Pārdaugava veiks revolūciju privātajā medicīnā Latvijā, ietverot sevī līdz šīm nesavienojamas lietas: ārstu augstāko profesionalitāti, mūsdienīgākās iekārtas un aprīkojumu, plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus, lielisku servisu, individuālu apkalpošanu un zemas cenas.

MFD Veselības centrs Pārdaugava pamatā sniegs ambulatoros veselības pakalpojumus, īpašu uzmanību veltot saslimšanu profilaksei un to agrīnai diagnostikai. Centra ārsti, pieredzējuši augsta līmeņa profesionāļi, uzņemsies rūpes par pacientu un viņu ģimenes locekļu veselību. Plaša spektra augsti kvalificēti speciālisti nodrošinās detalizētu pieeju katra pacienta veselībai. MFD Veselības centrā Pārdaugava būs iespējams veikt operācijas, izmantojot dienas stacionāra pakalpojumus.

Centrs izveidots modernā jaunā ēkā 1000 m2 platībā ar ērtu piebraukšanu un automašīnas novietošanas iespējām. Veselības centrā uzstādītas mūsdienīgākās iekārtas, īpaša kvalitātes kontroles sistēma garantēs efektīvu un komfortablu ārstēšanu. Individuāls serviss neatstās vienaldzīgu pat visprasīgāko klientu.

Īpaša vērība pievērsta cenu līmenim. Centra koncepcija - augstas kvalitātes veselības aprūpes pakalpojumi izcila komforta un servisa apstākļos par zemām cenām ir revolūcija privātajā medicīnā Latvijā. Šī koncepcija ideāli atbilst pacientu vēlmēm un patreizējai ekonomiskajai situācijai valstī.

MFD Veselības centrs Pārdaugava ietilpst MFD Veselības grupas sastāvā, kurai ir liela pieredze kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanā. Sadarbojoties ar speciāli izvēlētiem partneriem Latvijā un ārzemēs, MFD Veselības centrs Pārdaugava pilnībā varēs uzņemties rūpes par pacientu veselību, plānojot, organizējot un realizējot pat vissarežģītāko ārstēšanu efektīva rezultāta sasniegšanai.

Papildus informācija par MFD Veselības centra Pārdaugava pakalpojumiem, kā arī to cenām - Internetā: http://www.mfd-pardaugava.lv/

Iesaisties pozitīvās pārmaiņās - atlicis gaidīt nedaudz vairāk par mēnesi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru