svētdiena, 2009. gada 4. oktobris

MFD Kardiocentrs jau trešo reizi pagarina akciju. Piedāvājam pārbaudīt savas sirds veselību ar 30% atlaidi līdz 31. oktobrim

MFD Kardiocentrs jau ir veicis akciju gan augusta, gan septembra mēnesī. Redzot lielo cilvēku ieinteresētību un vēlmi pārbaudīt savas sirds veselību, mēs varam tikai secināt, ka sirds un asinsvadu saslimstība ir ļoti izplatīta Latvijā, un to, ka šī problēma piemeklē ļoti daudz cilvēku.

Tādēļ, MFD Kardiocentrs, pēc ārstu un pacientu lūguma, pagarina akciju līdz 31. oktobrim, kur šajos grūtajos laikos cilvēkiem tiks dota iespēja apmeklēt kardiologu, kā arī veikt pilnu sirds veselības pārbaudi ar 30 % atlaidi.

Atlaide ir pieejama pirmreizējām un atkārtotām kardiologa konsultācijām. Šī atlaide attiecas arī MFD Kardiocentra piedāvātajam pakalpojumu komplektam (kardiologa konsultācija, elektrokardiogrāfija, ehokardiogrāfija, veloergometrija un analīzes).

Kardiocentra pakalpojuma komplekts - iepriekš Ls 100.00, tagad Ls 70.00
Kardiologa apmeklējums - iepriekš Ls 30.00, tagad Ls 21.00

MFD Kardiocentrs ir unikāls un pilnīgs risinājums augstākā līmeņa kardioloģiskās ambulatorās palīdzības sniegšanai Latvijā, kas nodrošina visu kardioloģisko pakalpojumu pieejamību vienuviet. MFD Kardiocentra kardiologi ir augsta līmeņa profesionāļi ar ilggadīgu darba pieredzi, kuri strādā ar pēdējās paaudzes vismodernākajām iekārtām un tehnoloģijām sirds un asinsvadu problēmu diagnostikā.

Sirds un asinsvadu saslimšanu izplatība Latvijā un pieaugošā mirstība no tām, MFD Kardiocentram piešķir sevišķi svarīgu sociāli nozīmīgu lomu. Pacientiem ar jau esošajām sirds un asinsvadu slimībām, ir iespēja saņemt pilnu nepieciešamās medicīniskās palīdzības kompleksu.

Aicinām ikvienu rūpēties par savas sirds veselību, veicot sirds veselības profilakses izmeklējumus. Iesakām izmeklējumus veikt arī tiem cilvēkiem, kuriem nav nekādu sūdzību, kuri par savu veselību ir pārliecināti.

Regulāras sirds veselības pārbaudes – tas ir drošības garants Jūsu veselībai.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni 67186595.
Rīgā, Maskavas ielā 297, www.kardio.lv

MFD Kardiocentrs ir labākais risinājums sirds problēmu diagnostikai un to savlaicīgai profilaksei!



MFD Kardiocentrs ietilpst MFD Veselības grupā, kura sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru