trešdiena, 2009. gada 16. septembris

MFD Arodveselības dienestā darbu uzsāk jaunas specializētas medicīniskās komisijas

2009. gada 16. septembris – MFD Veselības centra Arodveselības dienestā, Rušonu ielā 15, Rīgā darbu sāk jaunas specializētas medicīniskās komisijas, kur var veikt:

autovadītāju pirmstermiņa veselības pārbaudi
Uz pirmstermiņa veselības pārbaudi transportlīdzekļa vadītāju nosūta:
- ja transportlīdzekļa vadītājs transportlīdzekli ir vadījis alkoholisko dzērienu reibumā, narkotisko vai citu apreibinošu vielu iespaidā;
- ja ir izsniegta Latvijas Republikas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, bet ir pamatotas aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājam ir medicīniskās pretindikācijas transportlīdzekļa vadīšanai;
- pamatojoties uz transportlīdzekļa vadītāja lūgumu.


jūrnieku un zvejnieku veselības pārbaudi, kuri nav iesaistīti starptautiskajā kuģošanā un, uz kuriem nav attiecināmas STCW konvencijā noteiktās prasības.

Informācija un iepriekšējs pieraksts MFD Arodveselības dienesta reģistratūrā, Rušonu ielā 15, Rīgā (II stāvā) vai tālruni: 67250340

MFD Veselības centra Arodveselības dienests sniedz iespēju nepilnas stundas laikā bez rindām veikt visas nepieciešamās obligātās veselības pārbaudes vienuviet - speciālā atsevišķā telpā, kas ir nodalīta no pārējiem veselības centra apmeklētājiem. Ārsti speciālisti ātri un kvalitatīvi veic izmeklējumus un sertificēts arodslimību ārsts sniedz slēdzienu par darbinieka atbilstību veicamajam darbam.

Arodveselības dienestā ir iespējams saņemt arī medicīniskās izziņas autovadītājiem, ieroču nēsāšanas atļaujām un noformēt personas medicīniskās grāmatiņas.

Papildus informācija par MFD Veselības centra medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd.lv




MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru