ceturtdiena, 2012. gada 11. oktobris

Sieviešu veselības centros „Vita” tiek veikta grūtnieču aprūpe arī valsts programmas ietvaros

Sākot ar š.g. oktobri grūtniecēm ir iespēja stāties valsts apmaksātā grūtnieču aprūpes uzskaitē arī Sieviešu veselības centros „Vita”.

Grūtnieču aprūpe tiks veikta Ministru kabineta apstiprinātās „Mātes un bērna veselības uzlabošanas programmas 2012. – 2014. gadam” ietvaros, t.i. grūtniecei tiks apmaksātas vizītes pie ginekologa, ultrasonogrāfijas izmeklējumi un analīzes atbilstoši Ministru kabineta 2006. gada 25. jūlija noteikumu Nr. 611 par „Dzemdību palīdzība grūtniecības un pēcdzemdību periodā” 1. pielikumam.

Grūtnieču aprūpes valsts programmas ietvaros, Sieviešu veselības centros „Vita” ir iespējams izvēlēties vienu no 9 pieredzējušām ginekoloģēm, dzemdību speciālistēm: Marina Stepanova, Marina Gutāne, Marija Holodova, Diāna Agruma, Viktorija Rezņika - Martova, Olita Melngaile, Laima Sarguna, Ligita Neimane un Guļmira Van Lubēka.

Uz vizīti pieteikties, kā arī saņemt papildus informāciju ir iespējams Sieviešu veselības centros „Vita” Rīgā:
• Rušonu ielā 15 (Ķengarags, MFD Veselības centrs „Dziedniecība”), tālr. 67 13 41 51;
• Burtnieku ielā 33 (Purvciems), tālr. 67 56 06 96;
• Sergeja Eiženšteina ielā 23 (MFD doktorāts „Mežciems”), tālr. 67 43 66 38;
• Buļļu ielā 9 (MFD Veselības centrs „Iļģuciems”), tālr. 67 13 13 11.


MFD Veselības grupa sāka savu darbību pirms vairāk kā 40 gadiem kā ambulatorā veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru