ceturtdiena, 2012. gada 11. oktobris

MFD Veselības grupa aicina uz bezmaksas sirds pārbaudēm

Septembra beigās Rīgas iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja bez maksas veikt elektrokardiogrāfiju un saņemt kardiologa konsultāciju MFD Kardiocentros Rīgā, Maskavas ielā 297 un Vienības gatvē 109.

Sirds slimības, kas ir pats izplatītākais mirstības cēlonis gan Latvijā, gan arī Eiropā kopumā, sāk piemeklēt arvien jaunākus cilvēkus. Pēc statistikas datiem vidējais vecums, kad cilvēks saskaras ar kādu no sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanām ir 36 gadi.

Pie galvenajiem sirds slimību riska faktoriem ir attiecināmi: smēķēšana, diabēts, stress, hipodinamija (kustību trūkums), pārmērīga alkohola lietošana, sēdošs darbs, video/datorspēļu spēlēšana, ātro uzkodu lietošana uzturā, liekais svars, aptaukošanās, paaugstināts asinsspiediens.

Ņemot vērā, ka lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju ir pakļauta vismaz vienam no šiem riskiem, profilaktisku elektrokardiogrāfiju ir ieteicams veikt jau no 18 gadu vecuma vienu reizi trijos gados.

Lai rosinātu iedzīvotājus savlaicīgi rūpēties par sirds veselību, Pasaules Sirds dienas ietvaros, MFD Veselības grupas Kardiocentri aicinās uz bezmaksas vizīti pie pieredzējuša kardiologa, kuras laikā tiks veikta elektrokardiogrāfija un, atbilstoši izmeklējuma rezultātiem, sniegtas rekomendācijas sirds veselības saglabāšanai.

Bezmaksas elektrokardiogrāfija un īsa kardiologa konsultācija notiks:

Š.g. 24. septembrī, MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Vienības gatvē 109, Rīgā, tālr. 67131316: no plkst. 14:00 līdz 16:00, kardioloģe Ilona Hvoščinska

Š.g. 25. septembrī, MFD Kardiocentrā, Maskavas ielā 297, Rīgā, tālr. 67186595: no plkst. 9:00 līdz 10:30, kardioloģe Ilona Hvoščinska no plkst. 17:30 līdz 19:00, kardiologs Oļegs Orlovs

Š.g. 27. septembrī, MFD Kardiocentrā, Maskavas ielā 297, Rīgā, tālr. 67186595: no plkst. 9:00 līdz 10:30, kardioloģe Ilona Hvoščinska no plkst. 15:30 līdz 17:00, kardiologs Oļegs Orlovs

MFD Veselības grupa aicina rūpēties par savu veselību un izmantot bezmaksas profilakses iespējas!

Iepriekšējs pieraksts ir obligāts!
MFD Veselības grupa sāka savu darbību pirms vairāk kā 40 gadiem kā ambulatorā veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru