ceturtdiena, 2012. gada 16. augusts

Veselības centrs „Možums-1” piedāvā doplerogrāfijas izmeklējumus

Tagad veselības centrā „Možums-1” ir iespēja veikt galvas un kakla asinsvadu ultrasonogrāfijas izmeklējumus pie augsti kvalificētas neiroloģes Sandras Rubules.

Doplerogrāfija ir ultrasonogrāfiska asinsvadu izmeklēšana, ko veic ar speciālas iekārtas – doplera palīdzību. Galvas un kakla asinsvadu doplerogrāfija novērtē asinsvadu stāvokli, asins plūsmas rādītājus, agrīni diagnosticē asinsrites traucējumus smadzenēs, galvassāpju, reiboņu un paaugstināta asinspiediena iemeslus.

Smadzeņu asinsrites pārbaude ieteicama cilvēkiem, kuri cieš no galvassāpēm, asinsspiediena svārstībām, hipertoniskās slimības vai hipotensijas, mugurkaula kakla daļas spondilozes, kā arī holesterīna vielmaiņas traucējumiem.

Mūsdienīga ultraskaņas izmeklēšanas tehnoloģija ļauj uztvert sākotnējos procesus asinsvados, kas saistīti ar aterosklerozi.

 Laicīgi atklātas izmaiņas ļauj ārstam nozīmēt attiecīgu ārstēšanu, novēršot slimības attīstību un sekas.

Viena izmeklējuma cena – Ls 15.00.

Pieraksts uz konsultāciju pa tālruni 67273435. Adrese: Rīga, Bruņinieku ielā 8.  


Veselības centrs „Možums-1” piedāvā dažāda veida ambulatoros veselības aprūpes pakalpojumus par pieņemamām cenām Rīgas centrā. Sīkāka informācija Internetā www.mozums1.lv vai zvanot 67273435. Veselības centrs „Možums-1” no 2011. gada septembra ietilpst MFD Veselības grupas sastāvā, kurai ir vairāk kā 40 gadu ilga profesionālā pieredze. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā 200 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri un doktorāti: Veselības centrs „Pārdaugava”, „Iļģuciems” un „Dziedniecība”, plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri „Vita”, zobārstniecības klīnikas „ASTRA dent” un „Nova Dent”. MFD lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk kā 500 darbinieku lielu kolektīvu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru