trešdiena, 2011. gada 27. aprīlis

MFD Veselības grupas zobārstniecības klīnikas „ASTRA dent” un „NovaDent” piedāvā revolucionāru protezēšanas materiālu

2011. gada 20. aprīlis – Sākot ar maiju MFD Veselības grupas zobārstniecības klīnikās „ASTRA dent” un „NovaDent” ir pieejama Maskavas Valsts Medicīnas un Stomatoloģijas universitātes inovācija – jaunākās paaudzes protezēšanas materiāls Dentalur.

Zobu protēžu izmantošana nereti mēdz būt apgrūtinoša, jo var radīt alerģiju. Protēzes izmantošana var būt arī īslaicīga sakarā ar materiāla, no kā izgatavota protēze, neizturīgumu. No protēzes izgatavošanas materiāla ir atkarīga arī mutes dobuma higiēna, jo mutes dobumā vairojas patogēnā mikroflora, kas izraisa nepatīkamu aromātu no mutes.

Atšķirībā no iepriekš izmantojamajiem materiāliem, jaunākās paaudzes protezēšanas materiāls atbilst visām augstas kvalitātes prasībām. Tā galvenās priekšrocības ir hipoalerģiskums un augsta biosavienojamība, kā arī triecienizturība un elastība, kas ļauj izgatavot jebkuras konfigurācijas protēzi. Uz zobu protēzēm, kas tiek izgatavotas no Dentalur, mikrobi vairojas daudz lēnāk, līdz ar to nepatīkamais aromāts neveidojas.

Papildus visām iepriekšminētajām priekšrocībām, no Dentalur Izgatavotais izstrādājums saglabā formu visas lietošanas garumā, nodrošinot maksimālu un ilglaicīgu komfortu. Šim materiālam ir plašas iespējas iegūt vajadzīgo, konkrētām smaganām atbilstošu toni.

Jaunākās paaudzes protezēšanas materiāls Dentanur ieguva zelta medaļu IX Starptautiskajā forumā „XXI gadsimta augstākās tehnoloģijas”, zelta kvalitātes zīmi „Krievijas zīmols” un II Eiropas stomatoloģijas kongresa zelta partnera sertifikātu.

Salīdzinājumā ar citiem materiāliem, Dentalur priekšrocība ir arī cena, kas ir aptuveni par 50% zemāka nekā protēzēm, kas ir izgatavotas no akrila plastmasas.

Sākot ar maiju Dentalur ir pieejams MFD Veselības grupas zobārstniecības klīnikās Rīgā:

„ASTRA dent”, Rušonu ielā 15, tālr. 67 732 732;

„NovaDent”, Stabu ielā 52, tālr. 67 50 69 05;

„NovaDent”, Burtnieku ielā 33, tālr. 67 56 10 56;

„NovaDent”, Sergeja Eizenšteina ielā 23, tālr. 67 43 66 38.









MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru