trešdiena, 2011. gada 27. aprīlis

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” pieņemšanu uzsāk ārsts ķirurgs onkologs (mamologs)

2011. gada 26. aprīlis – Sākot ar maiju MFD Veselības centrā „Pārdaugava” Rīgā, Vienības gatvē 109 ir pieejamas sertificēta ārsta ķirurga onkologa, kurš specializējies krūšu dziedzeru slimību diagnostikā un ārstēšanā (mamologa), profesora Genādija Trofimoviča konsultācijas.

Visbiežāk pie ārsta griežas ar tādām krūts saslimšanām kā mastopātija, fibroma, cista, laktostāze un mastīts. Šīs saslimšanas var veiksmīgi izārstēt, ja laicīgi tiek veikta profesionāla ārstēšana.

Diemžēl pēdējā laikā, krūts dziedzeru saslimšanu skaits nemitīgi pieaug, kuru cēlonis varētu būt sliktā ekoloģija, kaitīgie ieradumi un stress. Ja ir parādījušās krūšu dziedzeru saslimšanu pazīmes, ir ļoti svarīgi neatlikt vizīti pie ārsta.

Ārsta, kurš specializējies krūšu slimību diagnostikā un ārstēšanā (mamologa), apmeklējumu biežums ir atkarīgs no vecuma, iedzimtības, dažādām ginekoloģiskajām saslimšanām un sūdzībām. Ja sūdzību nav, sievietēm pēc 30 gadu vecuma ārsts ir jāapmeklē vienu reizi pusotra gadā, bet pēc 40 gadiem jāveic arī mamogrāfija - krūts izmeklēšana ar rentgena stariem, kura uzskatāma par vienu no efektīvākajām metodēm, lai savlaicīgi atklātu krūts vēzi vai kādas citas krūts problēmas.

Gadījumā, ja ir mastopātija, ārsts jāapmeklē biežāk – 1 līdz 2 reizes gadā. Sievietēm, kas pieder pie riska grupas, pie ārsta jādodas reizi sešos mēnešos. Riska grupā ietilpst sievietes, kam ir ginekoloģiskas un vairogdziedzera saslimšanas, ja radinieku vidū ir onkoloģiskie slimnieki, ja sieviete nav dzemdējusi, vai ir dzemdējusi bērnu pēc 35 gadu vecuma, ja tiek lietotas, vai plānots lietot orālos kontracepcijas līdzekļus.

MFD Veselības centra „Pārdaugava” ārsts Genādijs Trofimovičs ir operējošais ķirurgs onkologs ar vairāk kā 20 gadu profesionālo pieredzi darbā stacionārā. Ārsts ir Rīgas Stradiņa universitātes Ķirurģijas katedras asociētais profesors un Pārmantotā vēža institūta vadošais pētnieks.

Dr. prof. G. Trofimovičs ir vairāku profesionālo asociāciju un biedrību dalībnieks: Latvijas Ķirurgu asociācija, Latvijas Onkologu asociācija, Krievijas endoskopiskās ķirurģijas biedrība, Latvijas Krūts slimību asociācija, Krievijas bariatriskās ķirurģijas biedrība.

Pirmreizējas vizītes cena Ls 14.00, atkārtotas – Ls 10.00.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Papildus informācija un pieraksts: 67 13 13 16.

Informācija par MFD Veselības centra „Pārdaugava” medicīnas pakalpojumiem un diagnostikas iespējām - Internetā: www.mfd-pardaugava.lv








MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru