piektdiena, 2011. gada 14. janvāris

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” darbu ir uzsācis otolaringologs

2011. gada 12. janvārī – MFD Veselības centrā „Pārdaugava”, Rīgā, Vienības gatvē 109, konsultācijas ir uzsākusi sniegt ārste - otolaringoloģe Valērija Jansone.

Iestājoties aukstam laikam, aktualizējas augšējo elpceļu saslimšanas un infekcijas. Visizplatītākie simptomi – sāpošs kakls, klepus un iesnas. Statistika liecina, ka 20% iesnu beidzas ar haimorītu, jeb deguna blakusdobumu iekaisumu. Ja to neārstē, sekas var būt ļoti nopietnas, līdz pat smadzeņu apvalka iekaisumam jeb meningītam.

Tāpēc, gadījumā, ja divu nedēļu laikā saslimšanas simptomi nepāriet, kā arī parādās vēl citas sūdzības, piemēram, galvassāpes, aizkrīt ausis, paaugstinās ķermeņa temperatūra, ir nepieciešama otolaringologa (LOR) konsultācija. Dažos gadījumos augšējo elpošanas ceļu saslimšanas var liecināt arī par citu orgānu slimībām, piemēram, kuņģa.

MFD Veselības centrā „Pārdaugava” tagad ir pieejamas sertificētas ārstes- otolaringoloģes Valērijas Jansones konsultācijas. Dakterei ir 37 gadus ilga profesionāla pieredze stacionārā.

Papildus informācija un pieraksts pa tālruni - 67131316.

Adrese: Vienības gatve 109 (Ziepniekkalnā), Rīgā.

Informāciju par MFD Veselības centru "Pārdaugava" var atrast - www.mfd-pardaugava.lv





MFD Veselības grupas Medicīniskā firma SIA „Dziedniecība” sāka savu vēsturi vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā astoņdesmit tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju var iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru